Puszta gondolkodással megoldhatatlanná tettem egy egyszerű döntést?!
Nekem edzés közben jönnek a legtisztább gondolataim. Agyalok valamin, aztán elmegyek futni egy hosszabbat egyedül és mire hazaérek, világos minden.
A mozgás levisz alapállapotba; "éhes vagyok, fáradt vagyok, szeretem Lacit."😀
:) Tetszik ez 3-as és teljesen igazad van. Ehhez viszont kell egy bizonyos józansági szint. Ahhoz pedig szükség van mozgásra, hogy az agy tudjon / jobban tudjon teljesítsen (mint már 1-es és 2-es is írta, csak az okát nem írták).
Egy olyan helyzetben, aminek a döntése nagy fajsúlyú és sok kellemetlenséggel járna, teljesen természetes, hogy az ember sokat gondolkozik, hiszen így tudja megóvni magát a minél nagyobb veszteségektől. Rendesen fel kell mérni, hogy melyik lenne a kevésbé rossz és lehetőleg egy azoknál kevésbé rossz lehetőséget találni. Régebben volt egy ezzel kapcsolatos kérdés, amiben levezettem, hogy mit jekent az "átgondolás" és mit a "túlgondolás". Az értékelésekből és egy válaszból jól látszik, hogy nem mindenki szeret gondolkozni. https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese.. Mégis mit lehet mondani arra, aki a tudományt meghazudtolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!