Őszintén, 1 hónapban mennyi pénz jön be nektek?
Figyelt kérdés
És a forrásokra is kíváncsi vagyok:)2024. jan. 27. 22:21
31/42 anonim válasza:
#28: Ha leírom, akkor is ugyanúgy pontoznak...
32/42 anonim válasza:
0 Ft, munkanélküli, szülőkkel élek
33/42 anonim válasza:
Irodai asszisztens vagyok, nettó 350-et keresek, plusz havi 20.000 cafeteria. Meg fizetik a bejárásomat a céges autóval.
Más bevételi forrás nincs.
34/42 anonim válasza:
2 munkahelyen dolgozom nettó 700
35/42 anonim válasza:
Havi munkabér: kicsivel több, mint nettó 1 mio
havi kamatbevétel: 600e márciusig, utána 800e még egy évig
36/42 anonim válasza:
35-ös vagyok: pénzügyi elemző egyébként.
37/42 anonim válasza:
Havi munkabér 2 millió+kamatbevétel 1,5 millió+egyéb nem rendszeres jövedelmekből átlag havi 2,6 millió. Ha az idei első befektetéseim bejönnek, akkor abból júniustól várok havi 5 milliót, ha nem jön be, akkor buktam 10-et.
38/42 anonim válasza:
4 órában keresek 154 ezret titkárnőként. Gyes+családi pótlék 52 ezer. Eladok egy két dolgot 10-20 ezer Ft/hó(Utóbbi változó) Gyerekek nagyon kicsik, 4 órában tudok dolgozni.
39/42 anonim válasza:
3 műszak gyár. Szakmunka. Attól függ hogyan jön ki a hónapban a pótlék. 380-430 nettó között keresek. Nincs se cafeteria se semmi plusz. Nincs 13. havi bér és más se.
Ezen kívül van egy örökölt lakásom amit kiadok. Ebből törlesztem a hitelre megvásárolt lakásomat.
Egyedülálló vagyok, szóval ennyi.
40/42 anonim válasza:
45 éves vagyok, bérminimumot keresek annál a cégnél ahol több mint 20 éve dolgozok, azelőtt minimálbéren voltam, de amióta kötelezik rá a céget kénytelen bérminimumot fizetni. Néha eljárok plazmát adni amikor akcijós az plusz 25 ezer, így elvegetálok, de mondjuk parizeles zsömlén kívül nem jut másra hétközben. Anyámnál lakok, a rezsit közösen fizetjük, néha sikerül 1 két hetet összehozni a balatonnál nyaralásként, de akkor totál lenullázom magam. Legközelebb is Orbán viktorra szavazok, mert megvéd a migránsok ellen, és a forint is egyre erősebb. Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!