Őszintén, 1 hónapban mennyi pénz jön be nektek?
0 és 20 ezer Ft közt általában. Nincs munkám, szüleim tartanak el, egyetlen bevételem havi pár ezer Ft youtube (szó szerint pár ezer, általában 10 ezer sincs meg) meg néhány régi kacat eladása Marketplacen.
Magyarország 2024, nem is lehet mást várni.
27F
Nálunk édesapám által olyan nettó 250 körül jön be, plusz a túlóra havi 20-60 ezer forint között váltakozva. Édesanyám hamarosan fog kapni rokkantnyugdíjat, az havi nettó 60, meg az én egyetemi ösztöndíjam, ami az előző szemeszterben 31 volt, de az elment a kollégiumra nagyrészt.
Ez még kiegészül az én nyári munkabéremmel, az a két hónapra összesen olyan 550 ezer forint volt.
De volt olyan is, hogy összesen havi 190 nettóból éltünk hárman, bármilyen más jövedelem nélkül..na akkor nem volt vidám a hónap vége.
Változó, mivel én állítom össze a beosztásomat, így nem minden hónapban dolgozok ugyanannyit, pláne amikor elvállalok egy-két plusz rendezvényt. Illetve alapvetően ez egy részmunkaidős állás a mesterképzésem mellett.
Decemberben 1450 eurót kaptam kézhez, amit egy muzeológus és tárlatvezető állással keresek meg; ha számít, ehhez még hozzájön havi 550 euró ösztöndíj az egyetememtől.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!