Vagytok irigyek valakire?
Nem, mert nem tudok olyan embert mondani, aki legalább olyan jó minden más dologban is, mint én, mégha kiemelkedő is hozzám képest valamiben. Nekem az kell ahhoz, hogy irigyeljek valakit, hogy tudjam, az élet más területén is úgy áll, mint én vagy jobban, nem csak az adott dologban. Például mit irigyeljek egy jó kocsival rendelkező emberen, ha lepra ingázós melója van albérlettel? Mit irigyeljek azon, akinek fullos lakása van, ha cserébe a családja már nem él (mert azoktól örökölt)? Mit irigyeljek valami újgazdagon, akinek emellett nincs magasabb végzettsége, mint az enyém? Miért legyek irigy arra, aki szaktekintély ugyan, de nincsenek hétvégéi és normális élete a munkán kívül?
Csak arra vagyok irigy, aki nálam jobban tudja csoportosítani az energiáit. Olyannal meg egyelőre nem találkoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!