60 felettiek, mit csinálnátok másképp, ha újra a 30-as vagy 40-es éveitekben járnátok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 13:23
1/6 anonim 

válasza:

Én 30-40 kozt vagyok. Keszulok a halálomra. Pl gyűjtök hogy a gyerekeknek legyen majd háza ingatlana es ne úgy szenvedjenek a munkával alberlettel mint én. Es gyűjtök nekik oktatasra hogy húszévesen ki tudjak fizetni a kolit egyetemet nyelvet jogsit erasmust vagy akármit.
Arra a egyre nem tudom hogyan vigyázzak hogy pl ne drogozzák el a lakást mert ismerek olyat akinek alatettek mindent es utcán csövezik meg munkásszállókon.
A hülyeség ellen nem tudom mi véd meg kamaszokat hogy akár a suzuki motorral is pl ne hajtson 240 el se.
Talán az ima?
2/6 anonim 

válasza:

Ja meg ugy nevelem őket higy ne az legyen hogy anya segits. Elvégre nem vagyok örökké.
3/6 anonim 

válasza:

1. A lakást úgy tudod megvédeni, hogy te maradsz a tulajdonos, ő meg csak a haszonélvező lesz. Így nem tudja majd eladni. Akkor íratsd csak át majd a gyerek nevére, ha már bizonyított vagy 10 évig, hogy nem drogozik, stb. Ha már 30 körül jár, nyugodtan ráírathatod, 30-as éveikben már nem szoktak meghülyülni az emberek, ha addig nem drogozott, azután sem fog.
4/6 anonim 

válasza:

Most vagyok 66 éves, nincs gyerek, nem voltam sohasem házas. Alapvetően boldognak mondanám az életemet, igyekszem most is kimozdulni. Sétálni járok, hétvégente úszni. Hálás vagyok, hogy egészségem engedi, hogy ha nem is heti 40 órában, de azért dolgozgassak, hogy ne csak a nyugdíj legyen az egyetlen bevételi forrásom. Egyetlen dolog van, amire azt mondhatom, hogy sajnálom, hogy nem tettem meg, és az a házasság. Világ életemben volt mellettem valaki, nem voltam magányos, de sokszor gondolkodom rajta, milyen lenne az életem, ha lett volna feleség és gyerek. Vajon lennének-e most unokáim, hogy néznének ki az ünnepek stb.
5/6 anonim 

válasza:

Mai fejjel higgadtabban, bölcsebben venném a kanyarokat, többet törődnék magammal.
6/6 anonim 

válasza:

3-as!
Tévedsz!
A haszonélvező joga magasabb, mint a tulajdonjog.
Maradjon csak meg a szülő teljes tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!