A lányom (22 éves) 16:00-ig dolgozott. Most 20:32 van és nem ért még haza. Betelefonáltam a munkahelyére és azt mondták 16:30 körül jött el onnan. Mit gondoltok? Hogyan tovább? Rendőrség nem foglalkozik vele csak 48 óra után.
Soha nem szokott ilyet csinálni, mindig szól ha elmegy valahova.
Munka után igazából mindig hazajön.
27!
Fogadjunk, nincs gyereked, meg senkid fiad-borjad...
Csak akkor mond valaki ekkora baromságot!
Ez, hogy "már nem laktam otthon" ennyi idősen, stb, pont nem jó érv, mert akkor ugye nem is vagy szem előtt. 0-24-ben pedig idegeskedni egy szülőnek egyszerűen képtelenség. Aki szem előtt van, azért viszont aggódik, akárhány éves.
Lányom 24 éves, és 12 ezer kilométerre él, nyilván nem esszük miatta a kefét a nap minden percében. Férjem nagyfia viszont hiába 35 éves, a szomszédban lakik. Ha nagy a csönd, kocsija nincs a háza előtt mondjuk este 11-kor (egy normál munkanapon), férjem már ideges.
Ilyenkor persze meg szoktam lazán kérdezni, hogy és a lányunk vajon mit csinál? Hány óra is van most ott? Mi lehet vele? De értem én, aki látóterében van a szülőnek, és akkor konkrétan nem jött haza, na azért igenis, ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!