A lányom (22 éves) 16:00-ig dolgozott. Most 20:32 van és nem ért még haza. Betelefonáltam a munkahelyére és azt mondták 16:30 körül jött el onnan. Mit gondoltok? Hogyan tovább? Rendőrség nem foglalkozik vele csak 48 óra után.
Figyelt kérdés
Soha nem szokott ilyet csinálni, mindig szól ha elmegy valahova.
Munka után igazából mindig hazajön.
jan. 26. 20:32
21/34 anonim válasza:
Reggel lehet, hogy megtudjuk. Bízom benne, hogy minden rendben van.
22/34 anonim válasza:
A kedvenc kollegaba nem lehet remenytelenul szerelmes? Elnezest, csak tipp. Vilagga menes, valakivel bufelejtes?
Nagyon kivanom, hogy elokeruljon, es en is rendorseghez fordulnek koran, ha nem ilyen a termeszete.
23/34 A kérdező kommentje:
Hazajött hajnalban 3 óra után.
Azt mondta egyedül akart lenni, mert ez a veszekedés közöttük nagyon megviselte…
Köszönöm mindenkinek a segítségét és válaszát!
Nagyon kedvesek vagytok!
jan. 27. 07:17
24/34 anonim válasza:
Nagyon örülök...
Nyilván nem megdorgálandó, de lehet, kicsit beszélned kellene vele, hogy mennyire maradt meg benne a nyoma, hogy van-e szüksége segítségre. Pontosan mi történt stb.
Meg semmi gond, de azért legközelebb jelezzen, hogy ne aggódd halálra maga.
25/34 anonim válasza:
Hála istennek, hogy meglett. Attól független egy jó nyakonverés kijárna neki, hogy egy fasságon való behisztizés miatt képes volt a családját ennek kitenni.
26/34 anonim válasza:
Semmi gond? Dehogy nincs gond! Ezt nem teheti az anyjával!
27/34 anonim válasza:
Felnőtt ember, azt csinál, amit akar. Én 22 évesen már rég külön laktam, dolgoztam. 22 évesen már nem elvárható, hogy minden percéről el kelljen számolnia. Nem napokra, hetekre tűnt el, pár óra az semmi.
28/34 anonim válasza:
Picit furcsa nekem az, hogy sokan arra hivatkoznak, hogy nagykorú és azt csinál amit akar. Ugyanis az nem kontrollmánia, ha több ember egy háztartásban lakik és alap, hogy informálják egymást hogyha valaki a megszokottól eltérő időben ér haza. Azért csak, hogy a többi ne aggódjon. Nálunk is bőven felnőttkorba nyúlt a több generációs együttélés. És apám 70+osként is tudott szólni ha későn jött meg és nekem sem esett le a gyűrű az ujjamrol 40 felett sem hogy jeleztem, kimaradok, későn jövök stb. Nem kíváncsiskodott senki csak a felesleges aggódás elejét vettük.
29/34 anonim válasza:
Óriási tévedés, hogy azt csinál, amit akar! Senki, családban élő ember nem azt csinál, amit akar! Ráadásul te is csúsztatsz, és nagyon nem véletlenül: "minden percéről beszámolnia" - "pár óra". Pár óra haláltól való félelem az rohadtul nem semmi. Szívből kívánom, hogy tapasztald ezt meg. Bár nem fogod, mert ahhoz szeretetkapcsolatok kellenének ...
30/34 anonim válasza:
Abban semmi kontroll nincs, hogy hazadobsz egy üzenetet, hogy “Ma későn megyek, programom van, lehet csak éjszaka érek haza.”, amennyiben erre a szülő reakciója annyi, hogy “Oké, érezd jól magad!”. A kontroll ott kezdődik, ha problémáznak a kimaradásaidon. Igen, jó esetben oda mész, ahova akarsz, de 3 mp megírni azt az üzenetet, ez szerintem ilyen alap dolog, már ha nem szarnak nagy ívben egymás fejére az együtt élő emberek. Én még úgy is megírom anyámnak néha, hogy hova megyek, hogy együtt sem élünk, mondjuk mi simán csak kommunikálunk napi szinten messengeren, egyéb oka nincs, de ha valami történne velem, akkor is praktikus lehet, hogy tudja, merre jártam utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!