A lányom (22 éves) 16:00-ig dolgozott. Most 20:32 van és nem ért még haza. Betelefonáltam a munkahelyére és azt mondták 16:30 körül jött el onnan. Mit gondoltok? Hogyan tovább? Rendőrség nem foglalkozik vele csak 48 óra után.
Figyelt kérdés
Soha nem szokott ilyet csinálni, mindig szól ha elmegy valahova.
Munka után igazából mindig hazajön.
jan. 26. 20:32
11/34 anonim válasza:
Azt próbáld meg kitudakolni, van-e valakivel konfliktusa, esetleg valami pasival kavarása, valaki, aki kinézte őt, aki hajt rá...
12/34 A kérdező kommentje:
A kedvenc kollégájával veszett össze.
Ő váltotta ma délután akivel beszéltem és elmesélte, hogy konfliktus alakult ki közöttük az elmúlt napokban amit ma próbált megbeszélni vele.
jan. 26. 21:15
13/34 anonim válasza:
ezen a fonalon nyomozz tovább...
mi volt a veszekedés utóélete
14/34 anonim válasza:
Akkor valószínűleg/remélhetőleg nincs baj. Csak egyedül akar lenni.
15/34 anonim válasza:
Barátait is meg lehetne kérdezni, hogy nincs-e valamelyikükkel!
16/34 anonim válasza:
"Rendőrség nem foglalkozik vele csak 48 óra után."
Úgy tudom, Magyarországon nincs ilyen.
Telefonon nem tudod elérni?
17/34 anonim válasza:
A 48 órás várakozási idő NEM igaz!
Gondolj bele. 48 óra alatt ha elrabolják simán kivihetik külföldre/ország másik felébe. Nyugodtan szólj a rendőrségnek, segíteni fognak, az a feladatuk.
18/34 anonim válasza:
Előfordult már, hogy máshol aludt? Akár csak hétvégén, ha igen, ott is érdemes lehet utánajárni, hátha ott van. Táskája, utazócuccai megvannak? Nem vitt magával gyanúsan sok holmit? Remélem mihamarabb minden rendben lesz!
19/34 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!