Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 29 évesen semmim sincsen....

29 évesen semmim sincsen. Ebben a korban kellene már valamit elérnem?

Figyelt kérdés
Egyedül élek egy albérletben, örülök ha hó végén nullára kitudok jönni

2024. jan. 25. 04:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

#6 “ Kell egy barátnő és akkor összeköltözni, majd mindent felesbe fizetni. ”

Fu na ennél gusztustalanabb alja emberek nincsenek. Mikor csak arra tartasz párt, hogy jobban járj anyagilag. Egyszer majdnem összejöttem egy ilyen pasival, már 3 hét után azt számolgatta, hogy fogjuk elosztani a rezsit, kaját meg ilyeneket. Már pörögtek a dollárjelek a szemén. Szánalmas.

Kérdező amúgy én is ebben a cipőben járok, ha nő vagy és jól nézel ki, ajánlom a legősibb szakmát. Szép summával ki tudod egészíteni a keresetedet. Vagy van sokféle más módja is annak, hogy növeld a bevételed, nézz utána.

2024. jan. 25. 07:51
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
#11 te beszélsz gusztustalanságról, majd elküldöd kurvának az illetőt. Tükör nincs a lakásodban gondolom xD
2024. jan. 25. 08:30
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
#12 a kurválkodásnál nem játszom meg senkinek az érzéseimet. Tiszta lappal játszik mindkét fél, korrekt felállás. Egy kihasználós kapcsolatban viszont pont az a gusztustalan, hogy nem játszol tiszta lapokkal, úgy teszel, mintha szerelemből lennél a pároddal, holott csak spórolni akarsz a lakbéren. Én többre tartok egy kurvát, mint egy ilyen aljas patkányt.
2024. jan. 25. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit pontoztam. Kit fel kit pedig le.
2024. jan. 25. 09:31
 15/20 Metionin ***** válasza:
Pl. hogy nem foglalkozol ilyesmivel, hogy mit kellett volna elérned...
2024. jan. 25. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy nem engedik, hogy a szüleiddel lakjál???
2024. jan. 26. 11:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintük ennyi idősen külön kell laknom, nem egészséges velük élnem
2024. jan. 26. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát ők se látják át a világot akkor. Jól látják amúgy azt, hogy már illene külön élni. Csak tudniuk kéne mennyibe kerül egy ingatlan és azt is, hogyha albérletbe küldenek akkor nem lesz soha saját ingatlanod és megtakarításod. Vagy ha ennyire ragaszkodnak hozzá akkor segíthetnének megvenni. Aztán majd idővel törlesztesz nekik.
2024. jan. 28. 05:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs
2024. márc. 14. 18:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha 0-ra ki tudsz jönni, az már jó, ha nem vagy mínuszban, mint én. Mindig a mínuszt kezdem először betöltögetni.
2024. márc. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!