Nem tudom felfogni, hogy már 28 elmúltam. Nem volt még komoly kapcsolatom, illetve semmi megtakarításom sincsen, se autóm, semmim. Hogyan dolgozzam fel?
4-es vagyok.
Sajnos az a baj,hogy a megoldatlan dolgok,az adósságok halmozódnak és nincs belőle kiút.
Egy "gyerek"segítése így nem megoldható.Mióta a világ világ,szinte egy fiatal sem tud 18-20 évesen vagyonokhoz jutni,csak a szülöi tovább segítéssel.
Ezért nincs semmid.
Ezzel nem a Szüleidet akarom bántani,mert lehet nekik sem volt egyszerű az élet,de a szülő-gyerek kapcsolat így működik.
Az én fiam 30 éves,8 éve keményen melóztam,hogy saját háza legyen,de megtettem.
Sajnálom, ha megsértelek, de pont, hogy a szülőknek kellene segítenie a gyereküknek. Én bizonyos anyagi alap alatt megtiltanám a gyerekvállalást.
Nekem egy fiam van, és nem is akarok több gyereket. Mert őt akarom felnevelni megfelelő minőségben és elindítani az életben.
Ha te, kedves kommentolvasó átlagember vagy, akkor pontosan tudod, mekkora segítség (lett volna) a jó szülői háttér.
Ha a mai árakat nézzük, akkor én azt szeretném mondani a fiamnak 20 éves korában, hogy tessék, itt van 5 millió forint (* infláció addig), használd fel önerőként a lakáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!