Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Netek van mentális problémátok?

Netek van mentális problémátok?

Figyelt kérdés
Diagnosztizált vagy Saját magatok sejtése?
jan. 22. 23:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10 Ez nem beilleszkedési zavar hanem túlerő, mármint hogy a hülyék túlerőben vannak pl azon az adott munkahelyen. Nehéz találni olyat ahol nem ez a helyzet, de meglepődnél hogy normális emberek között nem lenne veled semmi probléma. Ha nem tudsz váltani, próbálj úgy tenni mintha kicsit idomulnál hozzájuk, csak ne túlságosan hogy ne veszítsd el a saját jó személyiséged.
jan. 23. 05:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Találó a túlerő igen. Mindog van egy adott társaság. A társaság több emberrel és a másik oldalon én egyedül.

Ők a közösség én meg az ufo akinek be kéne állnia valahogy abba a közösségbe. Es nem megy. Az van meg eddig, hogy beilleszkedési zavarom az van.

Nincs meg a saját közegem soha.

jan. 23. 05:16
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Nincs én normális vagyok a teringettét kell elemet vennem a gépbe hát ez meg micsoda jószág a kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerését nem érhető el az Ön nyelvén láttad a szomszédok 16. részét?
jan. 23. 07:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Van. Kevert szorongásos depressziós zavar és pánikbetegség.
jan. 23. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bőven, saját diagnózis. Pont annyira súlyos, hogy b/szok rá, túlélek, pedig tuti érdemes lenne foglalkozni vele
jan. 23. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
15, az orvos meg minden bélyeget rád húz és ha mások fülébe jut még össze is súgnak a hátad mögött. Kinek kell ez?
jan. 23. 21:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van, tipp meg több is van, hogy mi lehet, de a fotelben ülve felesleges öndiagnosztizálóst játszani, mert nem vezet semmire, és akkor már tényleg reggeltől estig csak ezen kattognék, legalábbis szerintem. Merszem nincs felkeresni szakembert, ha pedig elég lélekjelenlétet gyűjtök hozzá össze, akkor mindig valami közbejön.
jan. 23. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:

#16: A kulcsszó, a referenciákkal rendelkező magánellátás. Másoknak meg minek kellene tudni róla?

jan. 24. 07:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Nincs diagnózisom, de amióta az eszem tudom, szorongás (helyenként erősebb) jeleit mutatom. Gimi közepéig, szégyellem, de azt hittem, ez normális, mert a családban szinte mindenki ilyen (volt). Azóta kezdtem rajta dolgozni, javarészt önerőből, és bár hatalmas változást, fejlődést és javulást értem el, még mindig nem az igazi.

Szezonális depresszióm is van, nagy valószínűséggel, és az OCD-n sem lepődnék meg.

Önbizalomhiányom is van (szintén a család nagyjára jellemző), régen sokkal erősebb volt, már ezen is sikerült javítani. Ezenfelül megfelelésikényszerem is van, szóval akadnak még dolgok, amin dolgoznom kell.

jan. 30. 12:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Szezonális depresszióm nekem is van szerintem, augusztus-szeptemberi, télen esti főleg. De téli a legtöbb ismerősömnek van csak tagadják, a páromnak is téli.
jan. 30. 15:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!