Netek van mentális problémátok?
Találó a túlerő igen. Mindog van egy adott társaság. A társaság több emberrel és a másik oldalon én egyedül.
Ők a közösség én meg az ufo akinek be kéne állnia valahogy abba a közösségbe. Es nem megy. Az van meg eddig, hogy beilleszkedési zavarom az van.
Nincs meg a saját közegem soha.
#16: A kulcsszó, a referenciákkal rendelkező magánellátás. Másoknak meg minek kellene tudni róla?
Nincs diagnózisom, de amióta az eszem tudom, szorongás (helyenként erősebb) jeleit mutatom. Gimi közepéig, szégyellem, de azt hittem, ez normális, mert a családban szinte mindenki ilyen (volt). Azóta kezdtem rajta dolgozni, javarészt önerőből, és bár hatalmas változást, fejlődést és javulást értem el, még mindig nem az igazi.
Szezonális depresszióm is van, nagy valószínűséggel, és az OCD-n sem lepődnék meg.
Önbizalomhiányom is van (szintén a család nagyjára jellemző), régen sokkal erősebb volt, már ezen is sikerült javítani. Ezenfelül megfelelésikényszerem is van, szóval akadnak még dolgok, amin dolgoznom kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!