Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szokásformálással mennyit...

Szokásformálással mennyit javulhat kb 2 év alatt a nyelvtudás?

Figyelt kérdés
Ha napi 1 órát gyakorlom a nyelvet, de emelett az összes hobbim pl olvasás filmnézés az adott nyelven csinálom.

2024. jan. 14. 11:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint még ezt a gyakorláson felül
2024. jan. 14. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget lehet fejlődni. Szintet nem tudok írni, mivel nem tudom most mit tudsz.
2024. jan. 14. 12:19
 3/8 A kérdező kommentje:
B2 kb. A cél C1 lenne
2024. jan. 14. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt simán el lehet így érni ennyi idő alatt. Persze nem mindegy, hogy ezeket mennyit csinálod. Úgy értem hébe hóba megnézel egy filmet, elolvasol valamit vagy pedig folyamatosan cainálod.
2024. jan. 14. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Két év alatt célirányos napi gyakorlással B2 szintről el lehet jutni C1 szintre. A B2 és a C1 között a szókincs, a rutin és a kifejezések ismerete kb a különbség. Nagyon sokat kell gyakorolni és ismételni, minden készséget érintve és meglesz. Lehet 2 év sem kell hozzá, ha elszánt vagy.
2024. jan. 14. 12:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden nap csinálom. Korábban màr letettem egy C1-es nyelvvizsgát, de 4 évig nem használtam aktívan a nyelvet és sajnos B2 szintre leromlott a nyelvtudásom.
2024. jan. 14. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor még az is lehet, hogy fél év alatt vissza tudod hozni.
2024. jan. 14. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen. Ha fél információt adsz csak meg, akkor nehéz megtippelni, hogy mennyi időre lenne szükséged.

Ha korábban C1 voltál, akkor max fél év ha rá fekszel. De talán még annyi sem. Vissza fognak jönni a dolgok kapásból kb.

2024. jan. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!