Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fontosnak tartanatok, hogy...

Fontosnak tartanatok, hogy tudjak masok, mire vittetek az eletben?

Figyelt kérdés

Foleg azok koreben, akik korabban kigunyoltak, vagy nem tartottak titeket sokra, lekezeloen bantak veletek?

Tudtukra adnatok, hogy mennyi mindent ertetek el?

Pl kikerultetek kulfoldre es x ev alatt mennyi penzetek lett, vagy hazat vetettek egy jo helyen,.. stb... stb?

2024. jan. 14. 06:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tök szánalmasnak tartanám magam, ha évekkel később se lépnék túl a múlton és ha ilyen embereknek akarnék bármit bizonyítani. Már akkor is az lennék, ha egyáltalán valaha gondolnék rájuk. Nekem a sikeres élet egyik alapja az, hogy feldolgoztam a régi sérelmeket és ezek az emberek már semmilyen hatással nincsenek az életemre, eszembe se jutnak.
2024. jan. 14. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem is szeretem kiteregetni a magánéletem, nem is tartozik másokra, illetve megválogatom, kinek mit mondok el. Családtag is élt már vissza ilyennel... jó lecke volt.

Illetve.. van egy olyan sanda gyanúm, hogyha az ilyen emberek megtudnák, hogy gúnyolódásuk egykori áldozata milyen jól él, megint rákezdenének az undokoskodásra, az illető tudta nélkül, annak háta mögött. Vagy, rosszabb esetben, elvétve ugyan, de olyan is lehet, hogy ennek hangot is adhatnak kommentben, vagy privátban. De az biztos, hogy magukban, vagy a környezetüknek kimondva, lennének rosszindulatú kommentjeik/gondolataik, ahol a másik bukását várnák, kívánnák.

2024. jan. 17. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki kigúnyolt, azt magasról leszarom a véleményével együtt.

A magam elvárasainak akarok megfelelni, mindenkinek úgysem lehet.

2024. jan. 28. 17:01
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

Volt egy lány akivel egy baráti körben voltam gimiben. Gúnyolt másokat, cikizett, saját magával sem volt kibékülve. Engem utált, sose tudta megmondani mièrt. A végén már szorongtam a jelenlététől is.

Eltelt 5 év, habár sosem lehet tudni az én életem kisiklik-e: de mindent megvalósítottam egyetem alatt amit csak lehetett, fsza állásom lett, világlátott lettem. Őt nem vették fel 3xra se az álomegyetemére és azóta is egy bolti eladóként csövel.

Én engem nem érdekel már mivan vele, de abban az egyben hiszek, ha én jót adok, jót kapok. Sokszor láttam az életemben. Ő szrt adott, és kapott is🙆🏻‍♀️

2024. jan. 28. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Ez szanalmas mentalitas.
2024. jan. 29. 01:22
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Bárcsak úgy lenne, ahogy mondod, de sajnos az élethez mázli is kell. Sajnos.

2024. jan. 29. 03:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Lehet szanalmasnak talaljatok az ilyen felvetest.

De en akkor is, belso kesztetest erzek arra, hogy akik suliban leneztek, gunyoltak, bantottak azok tudjak, hogy akit lenztek anno, milyen sikereket ert el.

Es ok maguk is dobbenjenek ra, hogy olyan embert beztek le, gunyoltak, aki sokkal tobbre vitte , mint ok sajat maguk.

Nem gondolnam h nevetseg targya lennek, mert nem nagyon lenne semmi rossz, amit rolam lehetne mondani, talan csak annyit, hogy belatnak ok is, h tenyleg ez a xy milyen sokra vitte...

2024. jan. 29. 05:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem - különösen általános iskolában - sokan és sokat zaklattak, vertek, utáltam oda járni.

Annak ellenére, hogy most felnőtt koromban sikeres embernek tartom magamat anyagi és magánéleti szempontból is, nem tartom fontosnak, hogy a régi s*ggfejek "megtudják", h mi van velem most.

Egyszerűen nem érdekelnek ezek az emberek, lezártam magamban azt az időszakot, nem törődöm velük. Szociális médián sem tartom velük a kapcsolatot semmilyen formában sem.

Egyébként pedig, éretlen, gyerekes dolgonak tartom azt, hogy valaki a régebbi ismerősei előtt (vagy akárki más előtt) penget azzal, hogy mire vitte, mekkora vagyona, milyen menő nője van, stb.

2024. jan. 29. 13:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem is posztolok semmit a Facebookon, Instán magamról. Pedig voltam szép helyeken, sok szép élményben volt már részem az elmúlt években. De ezek nekem voltak fontosak, nem akarom kényszeresen bizonygatni mások előtt, hogy jóra fordult a sorsom.
2024. jan. 29. 13:47
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
Inkább pont, hogy nem kötöm mások orrára, senkinek semmi köze hozzá. (Azoknak meg főleg nem, akik sulis korban kigúnyoltak.)
2024. jan. 29. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!