Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A zene társadalomformáló...

A zene társadalomformáló erejéről kell interjút készítenem, milyen kérdéseket tartanátok érdekesnek, fontosnak a témában?

Figyelt kérdés

Egy órára kell elkészítenem az interjúmat, amelynek a témája a zene társadalomformáló ereje.

Melyek azok a kérdések, amelyeket érdemes feltenni? Mik azok, amik másokat is érdekelhetnek? Van esetleg olyan kérdés, ami szerintetek fontos, és mindenképpen fel kellene tenni?

Köszönöm előre is, ha valaki segít!

2013. nov. 13. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Amik elsőre eszembe jutottak:

-Mennyire hat az öltözködésre a zenei ízlés? (pl punkok-bakancs, taraj, szegecsek)

-Mennyire meghatározó egy őj barátság kialakulásában a zenei ízlés, mennyiben játszik szerepet a közös és mennyiben hátráltatja a különböző.

-Hogy sokan elítélnek valakit, aki nem azt a zenét szereti amit ők, erről vélemény, személyes tapasztalat.

-A "csak a régi zene az igazi" tábor, ahogy én hívom őket. Akik lenéznek minden mai rockot csak azért, mert ők a klasszikus rockot részesítik előnyben, meg ilyenek.

-A viselkedésre mennyire hat ki, mennyire igazak a sztereotípiák (pl rap zene-füvezés, punk-lázadás, pia)

Remélem használható ötleteket mondtam :)

2013. nov. 13. 17:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, sokat segítettél :) Már néhányat én is írtam össze :)

Konkrétan a XX. századtól napjainkig kell írnom, ezt elfelejtettem!

Köszönöm szépen a válaszodat, várom még, ha valakinek eszébe jutna valami.. :)

2013. nov. 13. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Alanyod van már? Szívesen jelentkeznék alanynak...
2013. nov. 17. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!