Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fontosnak tartanatok elhiteszt...

Fontosnak tartanatok elhitesztelbi, hogy miket ertetek el az eletben?

Figyelt kérdés

Foleg azok koreben, akik korabban kigunyoltak, vagy nem tartottak titeket sokra, lekezeloen bantak veletek?

Tudtukra adnatok, hogy mennyi mindent ertetek el?

Pl kikerultetek kulfoldre es x ev alatt mennyi penzetek lett, vagy hazat vetettek egy jo helyen,.. stb... stb?

2024. jan. 13. 20:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
66%
Én nem. Úgysem érdekelné őket, de ami azt illeti, engem sem érdekelnek a bántalmazóim. Így, hogy hidegen hagynak, nem érzek rá késztetést.
2024. jan. 13. 21:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, de a tuske sajnos azota is bennem van.
2024. jan. 13. 21:16
 3/12 Metionin ***** válasza:
83%
Nem, kifejezetten nem szeretek erről beszélni. Főleg mert pl. anyám és az ismerősei csak ezzel tudnak dicsekedni, versenyt tódítanak, hogy kinek a gyereke mit ért el, mije van, mennyit keres. Engem is anno bántottak az iskolában, mert csóró voltam és ronda de a többségüknél jelentősen többet értem el. De annyira nem bírnak érdekelni, hogy foglalkozzak ilyesmivel, csak mivel ők helyben maradtak, anyám szokta időnként mondani, hogy melyik mit csinál. Én már valszeg fel sem ismerném őket bár ők sem engem.
2024. jan. 13. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Mi az az "elhitesztelbi"?
2024. jan. 13. 22:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Elhiresztelni, bocsanat felrenyomtam. Sajnalom h nem jottel ra magadtol...
2024. jan. 14. 06:08
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Benned van a tüske, oké. De szerinted érdekel bárkit, hogy mennyi mindened van?
2024. jan. 14. 06:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha akkor erdekeltem szinte barkit, akkor most is. Csak mar nehezen vesznek errol tudomast, mert faj nekik.
2024. jan. 14. 06:53
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Persze :D

Felnőtt emberek saját élettel, elért dolgokkal, családdal, problémákkal, tennivalókkal, kb. az utolsó gondolatuk az, hogy mi lehet Mancikával, aki gúnyoltunk a középiskolában.

Csak te gondolod azt, hogy bárkit érdekelsz évek távlatából, hidd el, eszükbe sem jutsz. Én már felsorolni sem tudnám az összes osztálytársam, de pláne nem értékek, mi van velük, kinek mije van.

Egy jó pszichilógushoz menj el, ha nem tudod feldolgozni a sérelmeid, különben még 10 év múlva is ezen fogsz agonizálni, hogy ki figyeli a te életed.

2024. jan. 14. 07:14
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, nekem a középiskola nem volt könnyű a fenti okok miatt, de őszintén szólva annyira sem érdekelnek, hogy rájuk nézzek a facebookon. 12 év telt el a ballagás óta, nem is emlékszem mindegyikük nevére már 😅

Hidd el, őket se érdekli, hogy velem mi van. Ha egyáltalán emlékeznek még rám.

2024. jan. 14. 07:35
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Engem is cseszegettek anno, de most 30 évesen, saját házzal, családdal, vállalkozással eszembe sem jut, mit gondolnak rólam. Nem is jutnak ők sem eszembe.

Ők se szoktak rád gondolni, és nem is érdekli őket, mit értél el, menj el egy terápiára, ha komolyan gondolod, hogy fájna nekik, mit értél el. Le sem tojják valójában.

2024. jan. 14. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!