Fontosnak tartanatok elhitesztelbi, hogy miket ertetek el az eletben?
Foleg azok koreben, akik korabban kigunyoltak, vagy nem tartottak titeket sokra, lekezeloen bantak veletek?
Tudtukra adnatok, hogy mennyi mindent ertetek el?
Pl kikerultetek kulfoldre es x ev alatt mennyi penzetek lett, vagy hazat vetettek egy jo helyen,.. stb... stb?
Persze :D
Felnőtt emberek saját élettel, elért dolgokkal, családdal, problémákkal, tennivalókkal, kb. az utolsó gondolatuk az, hogy mi lehet Mancikával, aki gúnyoltunk a középiskolában.
Csak te gondolod azt, hogy bárkit érdekelsz évek távlatából, hidd el, eszükbe sem jutsz. Én már felsorolni sem tudnám az összes osztálytársam, de pláne nem értékek, mi van velük, kinek mije van.
Egy jó pszichilógushoz menj el, ha nem tudod feldolgozni a sérelmeid, különben még 10 év múlva is ezen fogsz agonizálni, hogy ki figyeli a te életed.
Kérdező, nekem a középiskola nem volt könnyű a fenti okok miatt, de őszintén szólva annyira sem érdekelnek, hogy rájuk nézzek a facebookon. 12 év telt el a ballagás óta, nem is emlékszem mindegyikük nevére már 😅
Hidd el, őket se érdekli, hogy velem mi van. Ha egyáltalán emlékeznek még rám.
Engem is cseszegettek anno, de most 30 évesen, saját házzal, családdal, vállalkozással eszembe sem jut, mit gondolnak rólam. Nem is jutnak ők sem eszembe.
Ők se szoktak rád gondolni, és nem is érdekli őket, mit értél el, menj el egy terápiára, ha komolyan gondolod, hogy fájna nekik, mit értél el. Le sem tojják valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!