Szerintetek ez nagyon kínos volt?
Szóval itt vagyok a munkahelyemen, reggelire ettem sajtkrémet kiflivel és a sajtkrém ráment a gatyámra elöl, hatalmas folt lett rajta, letöröltem aztán kimentem a mosdóba és szappanos vízzel elekzdtem kimosni. Ahogy jöttem ki a mosdóból, szembejött velem egy srác egy másik irodából, hirtelen megijedtem meg nem akartam hogy meglássa a hatalmas vízfoltot a gatyámon, és összerezzenve köszöntem neki aztán gyorsan besiettem az irodámba.
Éreztem magamon hogy nagyon természetellenes a viselkedésem, neki kb úgy jött le mintha megijedtem volna tőle.
Még utánam is nézett fura fejjel.
Szerintetek túlreagálom, nem kéne ezen pörögnöm? Biztos jó hülyének nézett.
Akkor meg minek a para? Ha külsős vagy beszállító volt, akkor sose látod többet. Ha a combodon volt a folt és nem félreérthető, akkor megint minek a para. Az meg, hogy összerezzensz és utánad néz, hát istenem... kettőt lép, továbbáll, 5 másodperc múlva elfelejti. Csak nézett egyet, hogy mi bajod azt' ennyi.
"Szerintetek túlreagálom, nem kéne ezen pörögnöm?" Így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!