Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy dolgoztam fel azt hogy...

Hogy dolgoztam fel azt hogy az egyetlen szerelmem öngyilkos lett?

Figyelt kérdés

#Szerelmi gyász
2024. jan. 8. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett öngyilkos?
2024. jan. 8. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2024. jan. 8. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszek az öngyilkosságokban. És javaslom a hatóságoknak is, hogy az itt a napokban információk alapján jobban nézzenek utána minden esetnél.
2024. jan. 8. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

“ Nem hiszek az öngyilkosságokban”

Ez olyasmi szekta mint a holokauszt és a Balaton tagadók? Vagy itt mire gondolt a költő?

2024. jan. 8. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Más ember halálával nem szórakoznék a helyedben. Akár ismered az illetőt, akár nem.

A szekta szónak meg ennyi idősen ideje lenne egyáltalán ismerned a valós jelentését, és nem dobálózni a szavakkal úgy, hogy lila gőzöd nincs a valós jelentéséről.

2024. jan. 8. 19:28
 6/9 Hans Pötterman ***** válasza:
18%

Csak azért tudsz ilyen könnyen dobálózni ilyenekkel mert nem történt ilyen a közeledben (szerencsére!!)

2024. jan. 8. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Úgy teszel kijelentéseket rólam, hogy egyáltalán nem ismersz. Nem is kell, de akkor miért teszel kijelentéseket?

Azt írtad nem hiszel az öngyilkosságokban. Szerintem kettőnk közül te szorakozol másnak a halálával ilyen kijelentéssel.

Én erre lettem volna kiváncsi, hogy mit jelent az, ha valaki nem hisz az öngyilkosságban.

“ A szekta szónak meg ennyi idősen”

Ennyi idősen? Tipped nincs hány éves vagyok. Lehetek 14 de lehetek 70 éves is. Megint egy értelmetlen kijelentés.

2024. jan. 8. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt biztos hogy nem tudnám feldolgozni, mennék utána. Kizárt hogy én huzamosabb ideig tovább tudnék élni, szerintem egy hét alatt megölne a fájdalom amit éreznék ha azt az egy embert elveszíteném.. nem tudnék többet abba beleébredni hogy leesik hogy ő már nincs meg ilyenek. A sok emlék, városrészek ahol együtt járunk, minden rá emlékeztetne. Még belegondolni is rettenetes felkavaró. Nem is akarnám ezt túlélni, ott és akkor adnék fel mindent.

10 év. Ő az egyetlen menedékem mindenben.

Nem is tudom mit javasolnék. Fordulj szakemberhez, talán úgy át tudod vészelni ezt az időszakot, ne tedd meg.

Részvétem.

27/n

Szilvi

2024. jan. 10. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Miattad? Már nem bírta tovább veled?
2024. márc. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!