Hogy dolgoztam fel azt hogy az egyetlen szerelmem öngyilkos lett?
“ Nem hiszek az öngyilkosságokban”
Ez olyasmi szekta mint a holokauszt és a Balaton tagadók? Vagy itt mire gondolt a költő?
Más ember halálával nem szórakoznék a helyedben. Akár ismered az illetőt, akár nem.
A szekta szónak meg ennyi idősen ideje lenne egyáltalán ismerned a valós jelentését, és nem dobálózni a szavakkal úgy, hogy lila gőzöd nincs a valós jelentéséről.
Csak azért tudsz ilyen könnyen dobálózni ilyenekkel mert nem történt ilyen a közeledben (szerencsére!!)
Úgy teszel kijelentéseket rólam, hogy egyáltalán nem ismersz. Nem is kell, de akkor miért teszel kijelentéseket?
Azt írtad nem hiszel az öngyilkosságokban. Szerintem kettőnk közül te szorakozol másnak a halálával ilyen kijelentéssel.
Én erre lettem volna kiváncsi, hogy mit jelent az, ha valaki nem hisz az öngyilkosságban.
“ A szekta szónak meg ennyi idősen”
Ennyi idősen? Tipped nincs hány éves vagyok. Lehetek 14 de lehetek 70 éves is. Megint egy értelmetlen kijelentés.
Én ezt biztos hogy nem tudnám feldolgozni, mennék utána. Kizárt hogy én huzamosabb ideig tovább tudnék élni, szerintem egy hét alatt megölne a fájdalom amit éreznék ha azt az egy embert elveszíteném.. nem tudnék többet abba beleébredni hogy leesik hogy ő már nincs meg ilyenek. A sok emlék, városrészek ahol együtt járunk, minden rá emlékeztetne. Még belegondolni is rettenetes felkavaró. Nem is akarnám ezt túlélni, ott és akkor adnék fel mindent.
10 év. Ő az egyetlen menedékem mindenben.
Nem is tudom mit javasolnék. Fordulj szakemberhez, talán úgy át tudod vészelni ezt az időszakot, ne tedd meg.
Részvétem.
27/n
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!