Mi lehetett a szándékuk?
Nos, akkoriban ezt nem vertem nagy dobra, mert nem értettem dolgot, de pár napja eszembejutott ez a történet és mintha egy villám csapott volna belém.
Kb 12-14 éves lehettem. Akkoriban azt sem tudtam mi a szerelem, nemhogy mi az ha valakit zaklatnak, de most leesett a dolog.
Tehát: Éppen vége volt egy szakkörömnek akkoriban és mikor pakoltam el a cuccaimat és mentem volna el, annyit érzékeltem csupán, hogy 2 fiu a hátamra ugrott. Nem estem el, meg semmi, nem egész testel ugrottak rám, de megtették. Utána meg nevettek. Akkoriban én csak azt hittem, szórakoznak, de így lassan 10 év után így 22 évesen már nem tudom,hogy pontosan mi akartak. Elmodtam a szüleimnek. Ők megkérdezték felismerném e őket. Én meg csak arra emlékszem, hogy az egyik vékonyabb volt a másik ducibb és velem egykorúak lehettek.
Így is lehet már tenni valamit vagy sem? Miután ez megtörtént még fél évig jártam abba az iskolába és nem történt ehhez hasonló.
12-14 évesen általában a szünetekben rohangáltunk a padsorok között. Ha nem a fiúk ugrottak ránk, akkor a padok borultak.
Ennek melyik része zaklatás? A zaklatás folyamatos, nem egy egyszeri szórakozás.
Ha téged ez traumatizált, és kihat a mostani életedre, akkor keress fel egy terapeutát.
Itt nem kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!