Miért keresik az emberek mindenhol a barátokat, ha egyszerűen semmi szándékuk találni is, vagy ápolni a kapcsolatot?
***A kérdés nem rólam szól, nem kérek semmilyen tanácsot, szimplán tűnődöm.***
Azt figyeltem meg h az emberek imádnak bebújni a telefon, gép mögé, viszont az mégse annyira kényelmes, csak kéne társaság, de ha ki is bujnak a kis buborékukból (már ha megteszik) alig várják h visszamehessenek oda. Ennek igy mi értelme? Általános a szocfóbia és a paranoia? Nehogy bántson valaki? Vagy ha teljesen világos h jószándékú a másik, akk is bele kell magyarázni h bántani fog?
Érdekes, és fontos kérdés:). Számomra kérdés az is, hogy mit nézegetnek a telókon? Lehet, hogy mással épp tartják a kapcsolatot, csak az elektromos térben.
Én alapból nem megyek bele barátkozásokba, mert pont azért, amit írtál: kihalnak, meg nincs is nagyon értelme. Amit "én" átéltem, azt hiába mondom el a másiknak, ha az nem volt ott, így ő nem tudhatja, mit éreztem akkor. Mindenkinek megvan az élete, így egy "Hogy vagy?" semmit sem ér.
Telefon mögül kényelmesebb és biztonságosabb. Nem kell kimozdulni otthonról, onnan írkálnak ahol éppen kedvük tartja. Akár a wc-n ülve elűzik az unalmat. Mindig van, aki szórakoztassa őket, de csak akkor amikor nekik kényelmes. Ha nincs kedve válaszolni, majd megteszi később. Időt nyer, hogy kitalálja hogyan folytassa a beszélgetést. Ezek személyesen nem megoldhatók. Plusz írkálva bárki bármit ki mer "mondani". Nem kell a szemedbe néznie mikor hazudik magáról, sem akkor amikor szégyenletes dolgot árul el.
Bújkálnak és csak elméletben bátrak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!