Beszéljek vele vagy sem? Egyszerűen szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Jelenleg 16 éves gimnazista lány vagyok, aki 3 évvel ezelőtt ballagott el az általános iskolából. Volt egy tanárom (nő), aki elsőtől kezdve tanított egészen nyolcadikig, és nagyon közeli kapcsolatba kerültünk. Felső tagozaton az osztályfőnököm is volt. Mindenki tudta, hogy én voltam a kedvence, nem csak az osztálytársaim, hanem az ő kollégái is, hiszen sokszor beszélt nekik én rólam. Osztálykiránduláson többször is megkért, hogy csináljunk közös képeket, rengeteg beszéltem vele órák után szünetekben...
Tudni kell, hogy sajnos az édesanyámmal már kiskorom óta nagyon rossz kapcsolatot ápolok, és sosem kaptam meg azt a szeretet, törődést, amit egy anyukának adni kellett volna... A Tanárnő, akivel pedig egy nagyon közeli kapcsolatot ápolok (jelenleg is), neki pedig sosem sikerült a gyermek (különböző okokból kifolyólag) és ezt el is mesélte milyen nehezen dolgozta fel.
5. osztálytól kezdve, rengeteget irogattam vele messenger keresztül, sokszor volt olyan, hogy este 8-tól éjfélig beszélgettünk (természetesen ezt nem mondtam el senkinek se), és ezt akkor teljesen normálisnak tartottam.
Amikor elballagtunk, kaptam tőle ajándékot (csak én kaptam, egy könyv volt, ami az örökbefogadásról szólt) Persze akkor mindketten sírtunk, de ez természetes. Aztán azon a nyáron megpróbáltam feldolgozni ezt az egészet, hogy elveszítettem, egy olyan embert, akire mindig is anyukaként tekintettem, és rengeteg törődést kaptam tőle....
aztán persze eltelt egy kis idő, elkezdődtek a gimnáziumi éveim, és nem gondoltam rá, majd egyszer csak rám írt vmilyen oknál fogva, és felelevenedett az az érzés, az a szeretet, amit tőle kaptam és folyton ezen járt az agyam, olyan szinten, hogy nem tudtam koncentrálni más dolgokra.
Megint eltelt egy kis idő, sikerült feldolgoznom a hiányát, és elfelejteni, és megint rám írt pár hónappal később, és újra kezdődött az egész...
3 év telt el, de még mindig kihatással van rám, és folyton felevenedik ez az érzés.
Nem tudom, hogy ő mit érez irántam, valószínűleg semmit, viszont bennem kialakult egy seb, a sok beszélgetés miatt, és ezt sajnos akkor nem tudtam, hogy ez nem normális...
Szeretnék segítséget kérni! Mi tévő legyek? Beszéljek vele? Szeretném vele megszakítani a kapcsolatot, megkérni, hogy többet ne írjon rám, mert nem tudom elviselni a hiányát....
Írd le neki ezt így, ahogy ide leírtad egy levélben. A végén írd le az utolsó mondatot is, mert az igazából nagyon megrázó. Kérd meg, hogy ha rendes akar veled lenni, többet ne keressen mindezek miatt. Ilyen helyzetekben az egyetlen, amit tehetsz, az őszinte levél, amiben minden benne van, ami bánt.
Reméljük normális lesz, és meg fogja érteni, milyen nagy baj, amit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!