Ha meghalnál egy hét múlva,miket bántál meg,és amiket még elintéznél?
Figyelt kérdés
ha egy heted van,van amiket még el akarnál intézni előtte? és miket bántál meg az életedben amiket másképp tennél? és hány éves vagy?2024. jan. 7. 05:35
21/22 anonim válasza:
Nem bántam meg semmit az életem során. Keresnék gazdit a cicámnak, az ingóságaim nagy részét meg elajándékoznám. Próbálnám az utolsó napokat a gyermekemmel tölteni. A végén még keresnék valakit hogy utoljára megölelhessek egy nőt. 39/f
22/22 anonim válasza:
Bánnám, amiért nem sikerült megírni a könyvemet... De közben nagyon büszke volnék rá, hogy amit megírtam, azok jó és a szívemnek kedves fejezetek-történet.
De ennyi.
Mit intéznék el? Elutaznék a legjobb barátnőmhöz, végigbőgnénk a napot, szexelnék a barátommal. Nem oszt nem szoroz alapon ennék egy finom olasz pizzát (eredetit, nem a gluténmentes verziót) <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!