Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha meghalnál egy hét múlva,mik...

Ha meghalnál egy hét múlva,miket bántál meg,és amiket még elintéznél?

Figyelt kérdés
ha egy heted van,van amiket még el akarnál intézni előtte? és miket bántál meg az életedben amiket másképp tennél? és hány éves vagy?
2024. jan. 7. 05:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%
A 6-os válaszoló megér egy kis odafigyelést.
2024. jan. 7. 08:21
 12/22 Barnabas333 ***** válasza:
45%
Még gyorsan fizetnék, hogy 2 nővel lehessek egyszerre. Elutaznék a világba, ejtőernyős ugrást csinálnék. Kb. Ennyi. Utolsó nap kiírnák a facre bejegyzést az emberekről.
2024. jan. 7. 08:24
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
17: vigyázz, mert a Mikulás virgácsot hoz neked. XD
2024. jan. 7. 08:57
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
A szeretommel talalkoznek, es megmondanam, hogy nagyon szeretem, ahogy a ferjemet is.
2024. jan. 7. 08:58
 15/22 anonim ***** válasza:
19 ez jó :D
2024. jan. 7. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántam meg semmit. Ha tudnám hogy 1 hetem van hátra, de addig egészséges leszek, fognám a mászó cuccom, és mennék Svájcba hegyet mászni a hátralévő héten, lavinajelentést még csak nem is kellene néznem.
2024. jan. 7. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Mivel még csak egy éves a lányom, neki írnék nagyon sok levelet amiket felnőtt korában el tudna olvasni. A többi rokontól, baráttól is elbúcsúznék, akitől tudok személyesen, aki mondjuk külföldön él attól szintén levélben. A férjemnek megmondanám, hogy keressen új partnert mert fiatal még. Aztán ennyi, igyekeznék minél többet a családommal lenni. Jó lenne persze utazni meg ilyenek, de nem akarnám még annak is kitenni a lányomat akinek még a megszokott környezetében a legjobb.
2024. jan. 7. 09:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én gazdát keresnék a kutyáimnak és még jobban bánnám, hogy annyi időt és energiát fordítottam annó a tanulásra.
2024. jan. 7. 09:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Megbánni kb mindent úgy 17 éves koromtól kezdve. Elintézni? Egy hét alatt nem lehetne a gyakorlatban. De elméletben felszámolnám a fizikai javaimat (ingatlanok, autó eladás, hitelek végtörlesztése) és rendezném a munkahelyi utódlást
2024. jan. 7. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Semmit sem bántam meg, azokból, amiket tettem, pár apróbb dologtól eltekintve (pl. veszekedések), szóval nem változtatnék azokon semmit sem. Azonban olyan dolgok mégis vannak, amiknek a meg nem tételét bánom; kihagytam remek lehetőségeket, nem éltem tiniként eléggé (nem piálás, bulizás szintű dolgokra gondolok), szóval ilyesmik azért akadnak.

A hátra maradt 1 hetemben a szeretteimmel lennék több időt, nekik írnék is egy-egy levelet, de ezektől eltekintve semmi különöset nem csinálnék.

2024. jan. 7. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!