Az normális, hogy a szüleim nyagatnak, hogy legyen partnerem miközben nem érdekel? Ha meg őszintén elmondom akkor le is harapják a fejem. Nem voltam sosem szerelmes és nem is akarok az lenni. De a szüleim ezt nem értik.
Figyelt kérdés
jan. 6. 12:00
11/25 anonim válasza:
Kérdező:
"Magánügynek tekintem" és közlöd hogy fejezzék be a témát. Ha nem fejezik be, elsétálsz.
12/25 Szolovjov válasza:
Én is immunis vagyok a szerelemre. Kedvelni tudok valakit, de nincs meg az az extra, amire azt gondolom hogy egyesek szerelemnek nevezik.
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akik egyetértenek velem, hogy nem kéne erőltetni és 5. kommentelő. Nem vagyok meleg! Csak szimplán nincs meg nekem sem az az extra mint amit a Szolovjov (13. kommentelő) írt. Valamint 12. kommentelő az nem olyan egyszerű akik szerint nem lehet élni partner nélkül annak lehet válat vonni de ha nem hagy békén akkor mi van?
jan. 6. 15:52
15/25 anonim válasza:
Egy szülő sem mondja úgy a gyerekének hogy "partner".
Hanem inkább barát, barátnő.
16/25 A kérdező kommentje:
15. kommentelő 19 éves 1. féléves egyetemes hallgató és 16. kommentelő jogos de nem szeretem ezeket a megfogalmazásokat.
jan. 6. 17:37
17/25 anonim válasza:
A nyaggatás nem normális. De az idősebb korosztály sajnos ilyen. Nekik még nincs meg az a szélesebb látókörük, hogy több életút is lehetséges. És mivel ez ilyen szinten kódolva van bennük, hogy képesek nyaggatni emiatt, akkor nem is tudod megmagyarázni nekik, hogy te mást szeretnél. Redukálni kell a témát amennyire lehet és leválni mielőbb
18/25 anonim válasza:
Gondolom van volt már egy jó pár "partner" jelenteződ, és ha mindegyiket elutasítod az már kezd gyanús lenni a szülőknek, hogy a saját nemedre buksz...
19/25 A kérdező kommentje:
18. kommentelő nem! Nem is volt sosem partner jelentkezőm és nem is lesz ennyi az egész. Plusz nem is izgat egyáltalán.
jan. 6. 21:08
20/25 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy majd akkor lesz csajod ha lesz egy csaj akibe szerelemes leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!