Ha egy férfi 1 éven belül, vagy még hamarabb eljegyzi a párját, vagy elveszi akkor ott a férfi annyira nagyon szerelmes a nőbe?
Leginkább igen.
Kivéve, ha valami érdeke fűzi hozzá a pasit, mondjuk vagyonos a nő, vagy a nő családja gazdag és befolyásos.
Ha ez nincs, csak 2 hasonló egzisztenciájú fiatal, akkor nyilván nagyon szerelmesek. Kölcsönösen.
Annyira jó, hogy mindenkinek az jut az eszébe, hogy a pasi nárcisztikus.
Én a férjemmel 10 hónap után házasodtam össze. Nem nárcisztikus, nem bánt, és teljes szívből szeretjük egymást. Mondanám, hogy szánom a hozzátok hasonló embereket, de igazából nem, mert szerintem mindenki azt kapja, amit megérdemel, és amit ő maga adni tud.
Itt az oldalon mindneki vagy nárcisztikus, vagy borderline-os:D
Miközben a korai eljegyzés annyira nem nagy dolog. 30 közeli keresztényeknél szinte mindennapos.
Deee úgy általában is, akiknek fontos a házasság intézménye és már 30 környékén vannak, általában nem várnak 3-4-5 évet rá, mivel azzal gyakorlatilag kifutnának a gyerekcsinálási időből.
Deeee feltételezhetjük, hogy az ember azért házasodik, mert szereti a másikat. Nyilván létezik olyan is, hogy pl valami érdeke fűződik hozzá, de legtöbb esetben érzelemből házasodnak az emberek.
Kedves Kérdező, miért csak a férfi nagyon szerelmes?
Senkit nem lehet akarata ellenére elvenni, tehát mindketten nagyon szerelmesek és ez így van jól!
Szerintem inkább arról van szó, hogy tudatosan keres párt, és ezért nem húzza az időt. Egy 30+os ember, ha már családalapításhoz keres partnert, akkor ezt gyorsan le szokta tudni.
A sógorom már az első diszkóban kavarós este közölte a sógornőmmel, hogy ő feleséget keres, és legalább 4 gyereket akar, ha ez neki nem oké, akkor már egy dugásra sem pazarolja az idejét :). Innentől számított nem egész két év múlva már építkezésen tologatták a babakocsit, házasan.
Akkor fordul elő ilyen, hogy két fél nagyon hamar házasodik, mikor mindkettő ronda. Úgysem lenne nekik más - vagy nők esetében úgyis minden pasi csak üríteni használná őket - ezért gyorsan összekötik az életüket.
Ám, fiatal muflonok is gyakran ráveszik a vén kőgazdag papát, hogy vegye el őket gyorsan! Cserébe a papának minden nap szétteszi a lábait az öreg meg tud villogni egy unokája korú golddiggerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!