Párom "túlságosan" is szerelmes. Nem múlik ez el hamarabb?
Lehet, hogy sokan majd azt mondják, inkább tegyem össze a két kezem, hogy ilyen párom van, de bennem folyton motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha emiatt a nagy lángolás miatt hamarabb kialszik szerelmének tüze?
Nem zavaróan udvarol, csupa lovagias dolgokat tesz ( rózsával térdelve verset szaval, szívet formál a hóba folyton a lábaimhoz kuporodik kezet csókolva stb.), komolyan megtenne bármit és bárkivel szembeszállna értem.
Ez így leírva nem is adja vissza azt, milyen valójában.
Még sosem tapasztaltam ily mértékű szerelmet, ezért van az a félelem a fejemben, hogy talán a túlzott lángolás miatt hamarabb alábbhagy a lelkesedése.
Mi a véleményetek?
(amúgy 11. hónapja vagyunk együtt)
28/L
De Te természetesen ez mérséklődik idővel. Viszont attól még ugyanúgy fog szeretni.
11 hónap után szerintem hülyeség ilyenen gondolkozni.
Ne félj, légy laza és próbáld viszonozni, mert ha kialszik ez a tűz, a hamvai sok táptalajt adhatnak az elhanyagolás-érzetnek, a féltékenykedésnek.
Úgyhogy csak viszonozd, ezen van a hangsúly. De ezen se stresszelj be, csak amennyire te tudod, mert az bőven elég.
az én párom már két éve ugyanilyen. szívet rajzol a párás ablakra. szívecskés post-it-ekkel tapétázza ki a lakást, mindig kitalál valami cuki becenevet nekem :)
örülj neki, h ilyen a párod, szeressétek egymást, ne a jövőn görcsölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!