Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok vagy csak túlságosan szex-elhetnékem van?

Figyelt kérdés

A volt barátommal nem történt semmi komolyabb, mert akkor még félénk voltam, azt sem engedtem, hogy a hasam megérintse. Tudom, gáz, de képes lett volna még így is kitartani mellettem, én viszont közöltem vele, hogy nem működik a kapcsolat (mert féltem...), és így vége is szakadt. Azóta nem beszéltünk, viszont párszor megnézett myvip-en. ill. kérdezősködött is felőlem. Most van egy barátnője (nagyon csúnya), akivel pár hónapja együtt van, de én biztos vagyok benne, hogy a pasinak én kellek. Nagy rib@ncság lenne, ha érdeklődnék felőle, esetleg találkoznánk? Én még a szexben is benne lennék, mert lehet, hülyeség, de rengeteget álmondtam már vele kapcsolatban, hogy szeretkezünk. Képes lennék lefeküdni vele, mert én még szeretem. Már nem vagyok félénk, szerencsére, megérettem a kapcsolatra.

Egy lány...

2010. szept. 1. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Lajos te vagy az?
2010. szept. 1. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Hozzám jöhetnél szivi....

Ha egyszer már ajtót mutattál, ne várd hogy vissza mennyek hozzád.

Mégis hogy gondolod?

Van barátnője (az egy dolog, hogy csúnya, de ha neki tetszik), és te meg belerondítasz a kapcsolatukba, csakmert kell egy k*rás????

A válasz igen. Szexéhes ribi vagy, főleg ha képes lennél csak a te vágyad csillapításáért elrontani egy kapcsolatot. Nem tudhatod mennyire komoly dolog van köztük.

Menj el egy házibuliba, igyál meg pár felest, és k*rasd szét magad!

Ne tedd tönkre mások kapcsolatát!

2010. szept. 1. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a fajta lány, aki lefekszik mindenkivel, buliban jól érzem magam alkohol nékül is!!!!
2010. szept. 1. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

nem. milyen lajos?

Rezső

2010. szept. 1. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok az a fajta lány, aki lefekszik mindenkivel"

Akkor meg hagyd békén a srácot. Had élje az életét, és éld te is a tiédet. Menj el bulizni, ismerj meg más srácokat stb, és lehet egy buli alkalmával találkozol vele, dumcsiztok, és összejöttök, mintha tök véletlen lenne.

Bár az esetemben ha kidobott egy csaj, és utána könyörögné vissza magát hozzám, nincs esélye. A kidobott kidobott, viszlát!!!!

20/f

2010. szept. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!