Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék olyan, hogy...

Hogyan lehetnék olyan, hogy bárhol el tudjam végezni a kisdolgomat?

Figyelt kérdés
Ma láttam egy csávót egy vasútállomáson, akire kicsit irigy lettem... Simán félreállt a susnyásba, és elvégezte a kisdolgát! Nem zavarta, hogy pár méterre áll az éppen az állomásra érkezett vonat, az emberek meg ott mászkálnak. Úgy volt vele, úgyis csak hátulról látszik, így nem zavar senkit. Na most, nekem muszáj ehhez teljesen eltűnnöm, ha csak ugyanígy tennék mint ez a csávó, bármennyire is kell vizelnem, egy csepp se jönne, meg elkezenék izzadni... Épületben is csak akkor megy, ha senki se szöszmötöl/beszél a wc ajtaja körül, a nyilvános mosdók kb a rémálmaim, ahol egymás mellett vannak a piszoárok, fülkék... Hogyan tudnám ezt legyőzni, és bárhol elvégezni a kisdolgomat, mint egy férfi, ha már elvileg az vagyok? 20 éves vagyok amúgy.

2024. jan. 4. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Nem voltál még olyan helyzetben, hogy tényleg muszáj volt, mert akkor már megszűnnek a gátlások. Vagy egyszer kénytelen leszel átélni, hogy összehugyozod magad és mindenki látni fogja amíg hazaérsz, és az élmény hatására többet nem fog érdekelni ki mit gondol.

Ez olyan, mint a 'vajon mit gondol a pénztáros ha meglátja, hogy vécépapírt/betétet/óvszert veszek? Még a végén kiderülne, hogy én is ember vagyok és ugyanolyan szükségleteim vannak, mint bárki másnak' - ezt is egyszer le kell küzdeni. Ha mást nem, a szükségleteit mindenki elvégzi.

2024. jan. 4. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez nem csak a te problémád!

Keress rá interneten úgy, hogy piszoár-fóbia!

Ez a szociális fóbiák egyik fajtája. Enyhébb formáival együtt lehet élni, de ha zavar téged, fordulj pszichológushoz.

2024. jan. 4. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el Indiába, ott még meg is tapsolnak érte ha az utcára hugyozol. Viszont ha elvonulsz az erdőbe távol a civilizációtól, ott bármikor szarhatsz hugyozhatsz, és nem kell szégyenlősnek lenned.
2024. jan. 4. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazából maradj ilyen, nem is kéne mindenkinek lepukkantnak lennie! Egyébként 35 évesen hasonló vagyok, erdőben is legmélyére mászok be és senki ne lásson.
2024. jan. 4. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
gyakorolni kell, pl kettesben
2024. jan. 4. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!