Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Máshol is ilyen gyökerek a...

Máshol is ilyen gyökerek a pékségben dolgozók?

Figyelt kérdés
A környéken 2 pékség van, és egyikbe se nagyon lehet úgy bemenni hogy ne idegeljenek ki. Bárhogy mondom el az eladóknak mit szeretnék, biztos hogy valami kötözködést be kell iktatniuk. Ha kiflit kérek, akkor jön a kérdés hogy sima vajast vagy sajtosat. Ha válaszokok hogy melyiket, akkor jön az hogy kicsit vagy nagyot. Ha nagyot kérek, akkor ideadnak valami félméteres kiflit, ha kicsit akkor egy olyat ami akkora mint a tenyerem. Még véletlenül se normál méretűt. Ha sajtos pogácsát kérek, akkor jön a kérdés hogy sima pogácsát leveles tésztájút. Nyilván ha sajtos kifli kellene vagy leveles tésztájú sajtos pogácsa, akkor azt mondanám. Van egy féle vékony kifli, amit ha kifliként kérek, akkor kijavít hogy az stangli, ha stanglit mondok akkor meg hogy valami bajor mit tudom én mi (kiírva nincs semmi, rámutatni se lehet mert mögötte van a polcon). Az egyéb péksüteményeknél is ez van, hogy elkezdenek kötözködni hogy ez ilyen meg olyan, meg akkor melyiket kérem, de hát az nem is olyan mint amit mondtam stb. Nagyon idegesítő tud lenni egy idő után.
tegnap 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát, szerintem te vagy a hülye 😏
tegnap 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezö: a hiba BENNED van!
tegnap 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ök a normálisak, segíteni akarnának, hogy azt kapd, amit szeretnél, de meg képtelen vagy egyrészt megmondani, másrészt meg még nem is fogod fel a jószándékot.

Egyértelmüen veled van baj, te vagy idióta.

tegnap 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Azért szeretik a pontosítást, mert ha mégse arra gondolsz, amire ők a leírásod alapján, akkor meg az lesz a problémád.
tegnap 18:43
 5/8 kis kolbász válasza:
81%

Én ennek örülnék, szeretek beszélgetni. Meg a pékségben amúgy is tökre jófejek a csajok.

Legalábbis én még bunkóval ott nem találkoztam.

tegnap 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Persze, aztán meg ugatsz, hogy te nem fél méteres kiflit meg leveles tésztát meg anyámkínját kértél.

Ha van többfajta kifli egy pékségben, akkor a “kérek egy kiflit” az nem válasz. Mondd meg, hogy pontosan milyet.

tegnap 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Itt EGY valaki gyökér és az TE VAGY!
tegnap 19:46
 8/8 anonim válasza:
87%
Sztm is te nem vagy normális.
tegnap 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!