Vannak itt ‘quarter-life crisis-sal (kapunyitási pánik) küzdők?
Segíteni nem tudok, sajnos, hacsak az nem sovány vígasz valamelyest, hogy én is így érzem magam, és ilyen helyzetben vagyok.
Most nyáron végzek alapszakon, és hiába jelentkezem tovább mesterre, teljesen elveszettnek érzem magam. Szeretem a szakom, elégedett vagyok a választásommal, részben emiatt, részben a tanulás szeretete miatt tanulok tovább még. És az sem kizárandó tényező, hogy így egy picit még később kell fejest ugrani az életbe, bár ez is elég kétélű dolog.
Tartok attól, hogy elkallódok, a kudarcoktól, pedig az utóbbi az élet velejárója. Csak.. ijesztően nagy lépésnek érzem ezt a sulik után.
Pedig gyakorlat alatt teljes értékű tagként kezeltek ott, ugyanúgy engedtek/hagytak dolgozni, mintha "tényleg" az lenne a munkahelyem, és bár nem mindig volt egyszerű, imádtam. Csak megerősített, hogy jó úton vagyok, mégis rendszeresen pánikolok a jövőn. Szerintem rá is görcsöltem :/
Szóval nem egyszerű. De kitartást és sok sikert kívánok neked! Többen vagyunk így, mint hinnéd. Rokonom, bár ő picit idősebb, is hasonlókról mesélt múltkor, pár csoport-, és szaktárs is utalt szintén ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!