Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is borzalmas volt a...

Másnak is borzalmas volt a 2023-as év?

Figyelt kérdés
Persze,tudom, hogy mindenkinek más, de közvetlen környezetéből mindenki ezt az évet tartja legrosszabbnak.

2023. dec. 30. 00:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Februárban megszültem a lányom.
2024. jan. 1. 21:18
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas év volt, egyszerűen szebben nem tudom megfogalmazni. Nagyon kevés szerencsém volt, állandóan ideges, stresszes voltam. Szörnyű év volt, de remélem ez az év pozitív nyomot fog hagyni nekem is és mindenkinek.
2024. jan. 1. 21:34
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond hogy mindig eltervezzük ez az év jobb lesz,aztán mindig csalódás a vége:D
2024. jan. 1. 21:54
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Számomra 2023 volt az elmúlt 5 év kb legelviselhetőbb éve. 2017-2022ig borzalmas volt minden év.. Bár a karrieremben és a magánéletemben nem jutottam előrébb 2023-ban sem mégis eseménydús volt, sok élményt szereztem. Annyit kívánok 2024-re ,hogy a 2023-as évemnél rosszabb ne legyen. De ettől nem tartok ,mert sok mérföldkő lesz idén az életemben. Például az ,hogy végre sikerül kirepülnöm a szülőiházból.

Akiknek 2023 nem úgy alakult annak kívánok sokkal boldogabb 2024-et. Fel a fejjel mindenkinek. ❤️

2024. jan. 1. 23:42
 45/47 anonim válasza:
Nekem néha rossz volt néha meg jó. Szóval nekem ez az év ilyen semleges volt.
2024. jan. 2. 00:18
 46/47 anonim ***** válasza:

Életem legmozgalmasabb éve volt, és talán a legjobb is.

Nehezen indult januárban az első féléves vizsgaidőszakommal, sajnos nem lettek túl jó eredmények, és az egyik tárgy nem is lett meg. A tavaszi félévben eldöntöttem, hogy komolyabban veszem a tanulást és több közösségi programra is eljárok, ezek jól is sikerültek. 2 barátommal szerveztünk jó néhány kirándulást, amik nagyon feltöltöttek.

A nyár kicsit lapos volt, de 3 dolgot ki tudok emelni. Elmentünk nyaralni 3 napra a gimis barátaimmal, ami nagyon jól sikerült. Anyukámmal kirándultunk a Mátrában néhány napot, és itt többek között tettünk egy olyan 20km-es túrát amire örökre emlékezni fogok. Illetve megszületett nővérem kislánya, akit imádok.

Szeptemberben kaptam elég magas tanulmányi ösztöndíjat a 2. féléves átlagom alapján aminek elmondhatatlanul örültem. Ezenkívül az első éves nagyon gáz koliból átkerültem egy egész jó belvárosi koliba, ahol egy 2 fős szobában lakok egy nagyon jófej lánnyal. Illetve egy diákszervezethez is csatlakoztam ebben a hónapban, ami igazából mindent megadott, amit eddig hiányoltam még az egyetemi életből.

A sportot januártól szeptemberig rendszeresen csináltam, viszont az év utolsó 3 hónapja annyira eseménydús volt, hogy már nem fért bele, de ezek voltak a legjobb hónapok szóval nem bánom. Viszont már is újrakezdtem sportolni és mostmár tartani is akarom mindenképpen, mert így érzem jól magam a bőrömben.

Semmi brutál rossz dolog nem történt 2023-ban aminek nagyon örülök.

Egyedül a párkapcsolat nem jött össze, és lassan 2 éve vagyok egyedül, amitől néha már eléggé szenvedek. De minden más területen jó az életem, és ezért nagyon hálás vagyok.

2024-re sok tervem van, és ha minden jól megy, még jobb év lesz, mint a tavalyi.

2024. jan. 5. 01:09
 47/47 anonim ***** válasza:
82%

Nekem ez az év indult borzalmasan...

Vettem egy lakást még nem lakom benne és 2án mikor mentem reggel be volt pillanatragasztózva a kulcslyuk.

2 óra hossza volt mire bejutottam, de legalább szakembert nem kellett hívni bontásra.

2024. jan. 5. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!