Másnak is borzalmas volt a 2023-as év?
Számomra 2023 volt az elmúlt 5 év kb legelviselhetőbb éve. 2017-2022ig borzalmas volt minden év.. Bár a karrieremben és a magánéletemben nem jutottam előrébb 2023-ban sem mégis eseménydús volt, sok élményt szereztem. Annyit kívánok 2024-re ,hogy a 2023-as évemnél rosszabb ne legyen. De ettől nem tartok ,mert sok mérföldkő lesz idén az életemben. Például az ,hogy végre sikerül kirepülnöm a szülőiházból.
Akiknek 2023 nem úgy alakult annak kívánok sokkal boldogabb 2024-et. Fel a fejjel mindenkinek. ❤️
Életem legmozgalmasabb éve volt, és talán a legjobb is.
Nehezen indult januárban az első féléves vizsgaidőszakommal, sajnos nem lettek túl jó eredmények, és az egyik tárgy nem is lett meg. A tavaszi félévben eldöntöttem, hogy komolyabban veszem a tanulást és több közösségi programra is eljárok, ezek jól is sikerültek. 2 barátommal szerveztünk jó néhány kirándulást, amik nagyon feltöltöttek.
A nyár kicsit lapos volt, de 3 dolgot ki tudok emelni. Elmentünk nyaralni 3 napra a gimis barátaimmal, ami nagyon jól sikerült. Anyukámmal kirándultunk a Mátrában néhány napot, és itt többek között tettünk egy olyan 20km-es túrát amire örökre emlékezni fogok. Illetve megszületett nővérem kislánya, akit imádok.
Szeptemberben kaptam elég magas tanulmányi ösztöndíjat a 2. féléves átlagom alapján aminek elmondhatatlanul örültem. Ezenkívül az első éves nagyon gáz koliból átkerültem egy egész jó belvárosi koliba, ahol egy 2 fős szobában lakok egy nagyon jófej lánnyal. Illetve egy diákszervezethez is csatlakoztam ebben a hónapban, ami igazából mindent megadott, amit eddig hiányoltam még az egyetemi életből.
A sportot januártól szeptemberig rendszeresen csináltam, viszont az év utolsó 3 hónapja annyira eseménydús volt, hogy már nem fért bele, de ezek voltak a legjobb hónapok szóval nem bánom. Viszont már is újrakezdtem sportolni és mostmár tartani is akarom mindenképpen, mert így érzem jól magam a bőrömben.
Semmi brutál rossz dolog nem történt 2023-ban aminek nagyon örülök.
Egyedül a párkapcsolat nem jött össze, és lassan 2 éve vagyok egyedül, amitől néha már eléggé szenvedek. De minden más területen jó az életem, és ezért nagyon hálás vagyok.
2024-re sok tervem van, és ha minden jól megy, még jobb év lesz, mint a tavalyi.
Nekem ez az év indult borzalmasan...
Vettem egy lakást még nem lakom benne és 2án mikor mentem reggel be volt pillanatragasztózva a kulcslyuk.
2 óra hossza volt mire bejutottam, de legalább szakembert nem kellett hívni bontásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!