Másnak is borzalmas volt a 2023-as év?
Borzasztó év volt. Kórház többször is, betegségek, halálesetek, stressz, gyász, idegbaj a köbön, és még a tető is tönkrement.
Voltak persze jó pillanatok is benne, de inkább rémálmaimban se jöjjön elő 2023.
Sz*r volt az év vége mindent vitt...Oktoberbe állást vesztettem! Azóta csak tengek...
Remélem holnaptól új nap ragyog reám...
Sok munkának meglett az eremdènye. Szakmámban kitűztem egy cèlt ès sikerült elèrnem, viszont a neheze majd csak most jön. A "szintugrás" újabb kihivásokkal jár, nagyon mèlyvíz, majd 2024-ben derül ki, hogy fennmaradok e, azaz megtanulok úszni vagy elsüllyedek.
Èletemben először (30 èvesen) utaztam repülővel, eljutottunk egy csodás nyaralásra. Èletem első saját autója is meglett, igaz 13 èves, 150 ezer km-rel, de számomra óriási haladás.
Nagyon sok munka, küzdelem, tanulás van mögöttem 2023-ban, de nem mondanám hogy rossz volt, inkább nehèz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!