Másnak is borzalmas volt a 2023-as év?
Nekem nagyon eseménydús volt, volt itt minden nálunk:
Január: barátunk temetése
Február: férjem nagymamája meghalt
Március: kiderült, hogy babát várok
Április: meghalt a nagymamám, ő volt az utolsó élő nagyszülőm
Május-június-július: semleges (férjem örökölt egy lakást)
Augusztus: 6 hónapos terhesen munkahelyet váltottam SOS
Szeptember: koronavírusos lettem életemben először
Október: semleges
November: megszültem a babám, egészséges
December: férjemmel folyamatosan veszekszem, kifizettem a NAV-nak több, mint 1 milliót. Nem volt jó a Karácsony.
borzalmas egy év volt. kb. a legrosszabb
először is legjobb barátnőmmel összevesztünk, ő meg tök nagyképű lett egy másik lány által aki most a bff-je. na de ebben nem is ez a rossz, hanem az hogy azóta állandóan kibeszélnek röhögnek, vihorásznak stb rajtam és az új legjobb barátnőmről. szóval ez elég kellemetlen.
de a legeslegrosszabb hogy apukám meghalt, pedig 52 éves volt csak.:(
remélem 2024 jobb lesz :(
(egy csalódott kamaszlány :( )
Nekem is egész jó volt, végre. Őszinte leszek, rám is fért, mert 2013-2015 eleje volt legutóbb jó, előtte meg talán 2005-ig (de akkor gyerek voltam).
Végre befejeztem az esti egyetemet, szakirányú diplomám lett. Tetszett a szakdolgozat is, ami belsős téma volt a munkahelyemen (vagy pont ezt nevezik külsősnek? Keverem), így nem szakadtam bele.
A csapat egész jó a munkahelyen, kaptam soft skillre is pozitív visszajelzést.
A projekt is nagyon jó, tetszik, végre van sikerélményem (átképzett vagyok és az első 3 év felejtős...).
Sokat adott a sport is, habár pont nem úgy, ahogy terveztem. Ahogy terveztem, úgy pofonokat adott.
Barátokkal is találkoztam, csináltunk ezt-azt, egyedül is csavarogtam olykor erre-arra.
Jutottam el külföldre is.
Nekem egy nagy f.s volt ez az év. Úgy indult, hogy elvetéltem az iker babáinkat. Gondoltam, már szarabb nem lesz, erre nyár elején megszűnt /csődbe ment a férjem munkahelye. Több hónap volt mire talált újra normális munkát. Lőttek a nyaralásnak, pedig igazán ránk fért volna, de nem mertünk elmenni, mert csak az én fizetésem volt meg a félretett pénzünk. A félretett pénzt feléltük. Most, mire kicsit helyre jöttünk volna megint egy közepesen nagy anyagi veszteség ért minket (rossz, veszteséges befektetés)
Időközben az is kiderült, hogy babank sem lehet, vagy természetes úton csak nagyon nehezen így meddőségi kezelésre kell mennünk.
Érdekes módon az én szakmai előmenetelem viszont abszolút jól haladt a múlt évben, de az igazából csak annak a hozadéka hogy igyekeztem a munkába menekülni a sok magánéleti probléma elől.
Remélem ez az év jobb lesz, mert nagyon megviselt az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!