Más se szereti az ivást és a mulatást?
Furán érzem magam amiért én nem szeretek mulatni inni szorakozni úgy mint mások. Én sosem iszok alkoholt csak nagyon ritkán és akkorsem részesedésig mert szerintem egy nőtől nagyon undorito ha reszegre issza magát. Sosem tudtam odáig elmenni. Taszít ha egy társaság enekel visitozik a reszegsegtol sőt egyenesen idegesit amikor a szüleim idehivjak a barátaikat és szórakoznak egymás után töltik az italt nem tudnak viselkedni. Valahogy nekem ez nem szórakozás hanem inkább zavaró.
Én ital nélkül is jól tudom érezni magam normális társaságban.
Más is ilyen vagy csak én vagyok "különc"? 😂 a családom magamnakvalónak hív.
21/L
Én ugyanígy vagyok vele, nem szeretem az italt. És a részeg embereket sem.
22/F
Én sem szeretek alkoholizálni, amikor mégis iszom valamit, is csak egy Somersby-ről van szó, de abból sem fogy 6-nál több egy évben. Bár, szerintem, még sokat is mondtam.
Nincs szükségem piára ahhoz, hogy jól tudjam magam érezni, és a 23 évem alatt egyszer sem voltam még részeg, ezen nem is tervezek változtatni. Ha már szórakozás.. nekem az nem a bulit, szórakozóhelyet takarja, hanem pl. társasjátékozást az unokatesómékkal, barátokkal, vagy szabadulószoba.
A lakhelyünkön az elmúlt évek alatt, miután ideköltöztünk, 2 kocsma is nyílt, és egyszerűen taszít az a viselkedés, amit produkálni tudnak egyes emberek. Levizelik a parkoló autókat, a házak falát, artikulálatlanul óbégatnak, üvegeket törnek a járdán, és még sorolhatnám. És ez már bőven a "gáz" kategória.
Időnként, és akkor is mértékkel belefér a pia, de azért van egy határ..
Konkrétan az utolsó 2 osztálykirándulásra, gimi alatt, már voltak olyanok, akik részegen mentek el. A legutolsó ráadásul 2 napos volt, ott azért én is ittam 1 pohárral, de kb. 5-en lehettünk, akik nem voltunk másnaposak, a 35-ből.
A szalagavatós after is érdekes volt; egy szórakozóhely volt a helyszíne, csak azért mentem el, mert az akkori legjobb barátnőm rábeszélt. Mértékkel ugyan, de én is ittam pár Bacardi Cola-t, viszont az ott lévő osztálytársak közül szinte csak én voltam észnél, a többiek meg csináltak pár hülyeséget. Pl. a legjobb barátnőm is csak vedelte a piát, még össze is vesztünk, amikor nem hagytam, hogy újat rendeljen, pedig már ülni is alig bírt...
Nagyon sokan nagyon jól megvannak piálás, zabálás, bulizás nélkül. Egyesek pl. istentiszteleti összejövetelre mennek, fiatalok is.
Én itthon maradtam, de jól megvagyok alkohol nélkül. Minek mérgezzem magam? Azért mert véget ért egy kalendáriumi év, ami nem is telt el különösképp jól!? A szilveszter nekem semmit nem jelent. Ha ki akarok kapcsolódni, akkor inkább iváson, bulizáson kívül más téren keresem azt. Mondjuk az én életem egész más, mint az átlag magyar fiatalé. Szép estét!
Egyébként jó ha tudjátok, hogy a sok cukortól vagy magas cukortartalmú ételekből is alkohol képződik a gyomorban. Abból nem másnaposság lesz, csak foghúzás, gyökértömés, cukorbetegség, hangulatingadozás meg egyéb kellemes apróságok. 😎
Sajnos én is kicsit függő vagyok. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!