Mi ez a mulatási, bulizási meg effotozási dolog?
Figyelt kérdés
Mi a franc ez? Mi van az emberekkel? Rendesen én érzem magam rosszul, hogy ilyen emberek vesznek körül akik ezt kimerik találni.2015. júl. 18. 23:38
1/11 A kérdező kommentje:
Minek kell az i képzőt oda rakni a szavak végére?
2015. júl. 18. 23:40
2/11 anonim válasza:
mivan? zavar hogy mások szeretnek ilyen fesztiválokra járni? Vagy nem értem a kérdésed (ha igen, és jól értettem mi zavar benne?)
3/11 anonim válasza:
Őszintén mi vele a baj, ha elmennek bulizni? Attól hogy Te nem jársz még nem jelenti azt hogy más se mehessen. Totál normális dolog, hadd érezzék jól magukat aki szeretné.
4/11 anonim válasza:
A mulatási, meg ez az egész dolog szerintem az új nyári "sláger"-ből jött. Kis Grofó és Pixa közös számából. :D
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyszerű.
2015. júl. 18. 23:47
6/11 anonim válasza:
Ez legyen az emberekkel a legnagyobb problémád.:D
7/11 anonim válasza:
A valóság az, hogy ennél sokkal nagyobb problémája van a kérdezőnek, csak nem tudja megfogalmazni.
8/11 anonim válasza:
hát én eddig nem hallottam ezekről,nem tudom mi ez,de nem hangzik valami jól
9/11 anonim válasza:
"Nincs" pénze a magyarnak, csak bulizásra...
10/11 A kérdező kommentje:
Igazából igaz, hogy nagyobb problémám is van de az nem ide tartozik. De az, hogy ilyen szavakat minek kell behozni meg ez az egész dolog, ami régen jó volt már elkanyarodott nagyon másfele. Hát de ez van... így élünk.
2015. júl. 19. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!