Olyan szórakozóhelyet keresek, ahol nem az "aljanép" mulat. Van ilyen?
Ahol nem az ocsmányul beszélő, alkohlizáló, drogos, dohányzó trógerek mulatnak.
17 éves fiú vagyok, nem dohányzok, nem iszok, nem beszélek és nem is preferálom a csúnya beszédet.
Van/vannak ilyen "szórakozó helyek", ahol hasonló mentalitású és korú emberek vannak?
Ha igen, hol?
Ajánljatok ilyen helyeket Bp. Kelenföld környékén, vagy a déli pu. -tól nem messze.
Könyvtár...
Megis milyen szórakozóhely az ahol nem adnak alkojolt? Én sem iszok de azért ez elég abszurdnak tűnik, tekintve hogy töredéke vagyunk a fiataloknak akik nem piálnak a buliban ezért ha lenne is ilyen hely nagyon gyorsan csődbemenne.
"aljanép" - valaki nagyon nagynak hiszi magát
"ahol nem...trógerek mulatnak" - ki vagy te, hogy ilyen szinten kritizáld az embereket, mikor te csak egy bohóc lehetsz?
Jaa és arról ne is beszéljünk h ilyen "szórakozóhely" nem létezik, ha létezett is már csődbe ment vagy 100 éve
Tudod nem biztos h valaki lenne onnan a haverod vagy eppenseggel a csajod egy-ket kozos buli miatt. Oda ugy kell gondolkodj mint ok, ha ez nem megy akkor ott a pia igy egyenloen reszegek lesztek es lesz kozos tema :D
De mivel te az ilyen tipusu embereket lenezed(valoszinuleg mert ok csufolnak teged vagy a szuleid irto vallasosak) es meg a pialast sem birod, igy szinte semmi eselyed nincs koztuk
Az az igazság nem tudom hol ismerkedjek és hogyan.
Nem vágyok futó kapcsolatokra...
Hidd el kerdezo, en sem:(
Tudom h kinel akarok bevagodni, tudom ki tetszik de megse nem beszelek vele. Bezzeg az olyan lanyokkal akik nem tetszenek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!