Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olyan szórakozóhelyet keresek,...

Olyan szórakozóhelyet keresek, ahol nem az "aljanép" mulat. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Ahol nem az ocsmányul beszélő, alkohlizáló, drogos, dohányzó trógerek mulatnak.

17 éves fiú vagyok, nem dohányzok, nem iszok, nem beszélek és nem is preferálom a csúnya beszédet.

Van/vannak ilyen "szórakozó helyek", ahol hasonló mentalitású és korú emberek vannak?

Ha igen, hol?

Ajánljatok ilyen helyeket Bp. Kelenföld környékén, vagy a déli pu. -tól nem messze.

2023. aug. 24. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Könyvtár...

Megis milyen szórakozóhely az ahol nem adnak alkojolt? Én sem iszok de azért ez elég abszurdnak tűnik, tekintve hogy töredéke vagyunk a fiataloknak akik nem piálnak a buliban ezért ha lenne is ilyen hely nagyon gyorsan csődbemenne.

2023. aug. 25. 07:23
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Uff egy 17 éves boomer
2023. aug. 25. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Te egy fiatalkoru venember vagy tesomsz💀 vagy a zene veletlenul nem zavarna ha mar temaban vagyunk?🤣
2023. aug. 25. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

"aljanép" - valaki nagyon nagynak hiszi magát

"ahol nem...trógerek mulatnak" - ki vagy te, hogy ilyen szinten kritizáld az embereket, mikor te csak egy bohóc lehetsz?

Jaa és arról ne is beszéljünk h ilyen "szórakozóhely" nem létezik, ha létezett is már csődbe ment vagy 100 éve

2023. aug. 25. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem értititek. Nem az a baj ha buliban valaki ilyen, hanem az ha való eletben is. Mert ilyen barátokat, párt nem szeretnék....
2023. aug. 25. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Na egy értelmes megnyilvanulás vegre xd Viszont ha így gondolod akkor miért fáj az olyan bulihely ahol isznak pl?
2023. aug. 25. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hotel Hilton
2023. aug. 25. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Tudod nem biztos h valaki lenne onnan a haverod vagy eppenseggel a csajod egy-ket kozos buli miatt. Oda ugy kell gondolkodj mint ok, ha ez nem megy akkor ott a pia igy egyenloen reszegek lesztek es lesz kozos tema :D

De mivel te az ilyen tipusu embereket lenezed(valoszinuleg mert ok csufolnak teged vagy a szuleid irto vallasosak) es meg a pialast sem birod, igy szinte semmi eselyed nincs koztuk

2023. aug. 25. 18:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság nem tudom hol ismerkedjek és hogyan.

Nem vágyok futó kapcsolatokra...

2023. aug. 25. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Hidd el kerdezo, en sem:(

Tudom h kinel akarok bevagodni, tudom ki tetszik de megse nem beszelek vele. Bezzeg az olyan lanyokkal akik nem tetszenek...

2023. aug. 25. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!