Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most is ott lehet hagyni a...

Most is ott lehet hagyni a kocsmában egy nap alatt a fizetésem?Vagy ez csak régen ment?

Figyelt kérdés
Az ember megkapta 5-én vagy 10-én a fizetését,munka után bement a kocsmába,ott már várták a haverok,fizetett mindenkinek egy sört,kölcsön adott annak a havernak aki meg volt szorulva amit aztán soha nem kapott vissza persze,jól berúgott,a maradék pénzét pedig bedobta a játékgépbe és egy fillér nélkül ment haza.Egy nap alatt el is ment a fizetése.Ezután az asszony amit keresett,abból éltek ketten.Ez ma is létező jelenség?Hiszen játékgépek már nincsenek,kocsmák se nagyon vannak már.El lehet verni azért 1 nap alatt a fizetést most is?

2022. febr. 16. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Meg kell becsülni a pénzt amit keresünk.
A pénz azért van,hogy elköltsük
Egyszer élünk,mulatni kell,szórakozni még ha egy nap alatt el is megy a fizetésünk.
A pénz csak egy darab papír,nem kell neki jelentőséget tulajdonítani.
Be kell osztani a fizetésünk következő hónapig,még ha nehéz is.
A pénz azért van,hogy a haverokra költsük.
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért be lehetne? Agyatlanul kell viselkedni és meg is vagy!
2022. febr. 16. 15:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Én szeretek mulatni,szórakozni,haverok között lenni.Igaz,a haverok csak addig vannak,amíg pénzem is van.
2022. febr. 16. 15:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a fizetésemet akár egy vásárlásnál úgy osztom be, hogy elég legyen később is. Tudósításokat meg nem szereti az ember, ha erről posztol valaki, hogy mikor, mire volt szüksége?
2022. febr. 16. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kocsmák se nagyon vannak??

Hol élsz kedves kérdező? :D

Elmész bármelyik alföldi kisvárosba és minden utcasarkon kocsmát találsz.

Nyilván el lehetne költeni egy nap alatt a fizetést, talán nem játékgépekben de alkoholra mindenképp.

Viszont abban bízom hogy a 21. századi nők ezt nem hagynák a férjüknek és páros lábbal rúgnák ki otthonról őket egy ilyen után

2022. febr. 16. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bratyesz!Gyere le Nyíradonyba a sport fenyves mosolygós büfékbe,oszt meglátod hogy lehet mulatni.József 58F kőműves
2022. febr. 16. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:
5 nem kell odáig mennem itt is van szórakozási lehetőség,haverok,cimborák:D
2022. febr. 16. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nőd nem lesz.
2022. febr. 16. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmész a kocsmába azt a 7 ezer forintos whiskyt 28 ezerert kinaljak. Akkor szamold ki mennyire gyorsan eltudod verni azt a baro 200-300 ezer forintos fizetest :D
2022. febr. 16. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Kocsmában dolgozom, láttam már efféle dolgokat.
2022. febr. 16. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen még bőven a szocializmusban ez bizony divat volt, főleg a munkás réteg művelte ezt, így hónap végén mindig konkrétan tele volt a város részegekkel. Aztán az asszonyok közül sokan azt eszelték ki (jogosan), hogy csapatosan odamentek fizetésnapon a gyárak bejáratához, azt mikor az urak jöttek ki, szépen kikapták a kezükből a pénzecskét, hogy azt ne tudják "túl gyorsan" elkölteni. 😊
2022. febr. 16. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!