Most is ott lehet hagyni a kocsmában egy nap alatt a fizetésem?Vagy ez csak régen ment?
Figyelt kérdés
Az ember megkapta 5-én vagy 10-én a fizetését,munka után bement a kocsmába,ott már várták a haverok,fizetett mindenkinek egy sört,kölcsön adott annak a havernak aki meg volt szorulva amit aztán soha nem kapott vissza persze,jól berúgott,a maradék pénzét pedig bedobta a játékgépbe és egy fillér nélkül ment haza.Egy nap alatt el is ment a fizetése.Ezután az asszony amit keresett,abból éltek ketten.Ez ma is létező jelenség?Hiszen játékgépek már nincsenek,kocsmák se nagyon vannak már.El lehet verni azért 1 nap alatt a fizetést most is?2022. febr. 16. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Meg kell becsülni a pénzt amit keresünk.
A pénz azért van,hogy elköltsük
Egyszer élünk,mulatni kell,szórakozni még ha egy nap alatt el is megy a fizetésünk.
A pénz csak egy darab papír,nem kell neki jelentőséget tulajdonítani.
Be kell osztani a fizetésünk következő hónapig,még ha nehéz is.
A pénz azért van,hogy a haverokra költsük.
13 szavazat
1/10 anonim válasza:
Miért be lehetne? Agyatlanul kell viselkedni és meg is vagy!
2/10 A kérdező kommentje:
Én szeretek mulatni,szórakozni,haverok között lenni.Igaz,a haverok csak addig vannak,amíg pénzem is van.
2022. febr. 16. 15:02
3/10 anonim válasza:
Én a fizetésemet akár egy vásárlásnál úgy osztom be, hogy elég legyen később is. Tudósításokat meg nem szereti az ember, ha erről posztol valaki, hogy mikor, mire volt szüksége?
4/10 anonim válasza:
Kocsmák se nagyon vannak??
Hol élsz kedves kérdező? :D
Elmész bármelyik alföldi kisvárosba és minden utcasarkon kocsmát találsz.
Nyilván el lehetne költeni egy nap alatt a fizetést, talán nem játékgépekben de alkoholra mindenképp.
Viszont abban bízom hogy a 21. századi nők ezt nem hagynák a férjüknek és páros lábbal rúgnák ki otthonról őket egy ilyen után
5/10 anonim válasza:
Bratyesz!Gyere le Nyíradonyba a sport fenyves mosolygós büfékbe,oszt meglátod hogy lehet mulatni.József 58F kőműves
6/10 A kérdező kommentje:
5 nem kell odáig mennem itt is van szórakozási lehetőség,haverok,cimborák:D
2022. febr. 16. 15:08
8/10 anonim válasza:
Elmész a kocsmába azt a 7 ezer forintos whiskyt 28 ezerert kinaljak. Akkor szamold ki mennyire gyorsan eltudod verni azt a baro 200-300 ezer forintos fizetest :D
9/10 anonim válasza:
Kocsmában dolgozom, láttam már efféle dolgokat.
10/10 anonim válasza:
Régen még bőven a szocializmusban ez bizony divat volt, főleg a munkás réteg művelte ezt, így hónap végén mindig konkrétan tele volt a város részegekkel. Aztán az asszonyok közül sokan azt eszelték ki (jogosan), hogy csapatosan odamentek fizetésnapon a gyárak bejáratához, azt mikor az urak jöttek ki, szépen kikapták a kezükből a pénzecskét, hogy azt ne tudják "túl gyorsan" elkölteni. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!