Ki az az ostoba, szűklátókörű ember aki még ebben tud hinni, mikor sorra következnek be a próféciák, és minden jelben megmutatkozik Isten?
Ha csak most Izraelre nézel, vagy beszélsz olyan emberrel, aki egyszer is volt a falnál, már lehet tudni mekkora dolgok vannak készülőben, és hány meg hány millió hívőt mozgósított Isten..
2023. dec. 29. 16:23
2/20 anonim válasza:
1+ A szétszóratásnak vége van a zsidóságnál, most az egybegyüjtés időszaka jött el. A világ minden tájáról mennek vissza.Izraelbe.
2023. dec. 29. 16:25
3/20 anonim válasza:
Pontosan.
Semmilyen prófécia vagy Isten jelenlétét nem érzékelem és szerintem nincs is.
2023. dec. 29. 16:28
4/20 anonim válasza:
Hinni olyan dolgokban szoktak, amikre nincs bizonyíték. Pl a fogtündér, a Mikulás, Nagyláb, az összes isten, stb.
2023. dec. 29. 16:37
5/20 anonim válasza:
Egyébként miféle falról beszélünk? Sok volt a trónok harca?
2023. dec. 29. 16:41
6/20 anonim válasza:
5 Az nem az én problémám, ha ismerethiányosan próbálsz gúnyólódni..
Siratófal, Jeruzsálemi Siratófal-ha mond ez számodra bármit is. Ha nem nézz utána. Nekem is egyik ismerősöm vitt ki kérést a falhoz, mert én nem tudtam kivitelezni, hogy kijussak... Szó szerint bekövetkezett, és megkaptam mindent ami azon a papíron állt, amit kértem. Szó szerint minden.
2023. dec. 29. 16:54
7/20 anonim válasza:
6+ *Szó szerint bekövetkezett, és megkaptam mindent ami azon a papíron állt, amit kértem. Szó szerint minden. Pedig nem hétköznapi dolgokat kértem, és az illető aki kivitte a kérést, nem is tudott volna benne segíteni. Mert diák volt.
2023. dec. 29. 16:55
8/20 anonim válasza:
Legközelebb olyat is írj rá, hogy szeretnéd, ha az emberiség megérne arra a szintre, hogy ne legyen hiszékeny megvezethető birkacsorda. Értem én, hogy tök jól működött a vallás több ezer, meg több száz éve amikor kevésbé voltak olyan törvények, mint manapság, de tényleg még most is itt tartunk?
2023. dec. 29. 17:02
9/20 anonim válasza:
8 Semmit nem értettél abból amit írtam, pont olyan vagy mint egy ember, akinek sem nem lát, sem nem hall, és totál homály előtte. Már csak a zabla hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!