Megesett mar veled, hogy a gyakorin valaki kommentjet veletlenul lehuztad, pedig fel akartad ertekelni vagy forditva? Mindig ertekelitek a tobbi valaszolot? Szerettek buntetni?
Es ha irsz egy normalis hozzaszolast, de lepontozzak a tobbiek, megbosszulod? En igen. :)
De most itt minden hozzaszolot fel fogok pontozni, igerem!
3-ra:
Igen, előfordult már, hogy megnéztem: 3 ember negatívan értékelt (pozitívan senki) és utánam még 3 válasz volt. Abból indultam ki, hogy nyilván ők értékeltek negatívan és mindháromra piros jelet nyomtam.
Félrenyomás talán egyszer fordult elő. A nagyon hasznos, vagy bődületesen baromságot állító válaszokat általában - a válasznak megfelelően - értékelni szoktam.
A lepontozásokról annyit, hogy sajnos benne van rengetegsok szubjektivitás. Pl. a politika kategória rettentő veszélyes ezen szempontból, még ha 100% objektíven is próbálsz meg pl. két pártot összehasonlítani. Viszont az olyan válaszoknál, pl. amikor valamire egyértelműen rákérdeznek, és valaki egyértelműen tökéletesen válaszol, akkor is van 1-2 idióta, aki lepontoz válaszokat, amit nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!