Megesett mar veled, hogy a gyakorin valaki kommentjet veletlenul lehuztad, pedig fel akartad ertekelni vagy forditva? Mindig ertekelitek a tobbi valaszolot? Szerettek buntetni?
"Büntetni" nem szeretek, ha valakivel nagyon nem értek egyet, akkor írok egy választ, és abban vitába szállok vele. Aki a kérdésre válaszolt, azt felpontozom. Akkor is, ha történetesen nem értek egyet a véleményével.
Olyan már fordult elő, hogy véletlenül a közepes, vagy a nem hasznos értékelésre nyomtam hasznos helyett. Gyász, hogy ezen az oldalon lehetetlen utólag javítani, ha elcsesztem.
valaki hozta pédának a quorát, és az szeritnem egy nagyon toxikus platform, szinte csak okoskodó idiótákat láttam ott, akik hosszan kifejtik a bullshiteiket, mert annyira nincs életük, hogy ráérnek esszét írni a netre. De ott tényleg az van, hogy amit felszavaznak leghasznosabb válasznak, az van elől. Ezt bevezetném itt is.
Meg van amúgy egy közösség, itt, gyakorikérdéses válaszolók közt is, amiben van egy koszenzus, ezt-azt lepontozzák, ezt-azt felpontozzák. Mindegy, hasznos-e a vélasz, vagy sem. Egyetértenek vele, vagy sem, ez számít. Kedves-e nekik, illeszkedik-e a világnézetükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!