Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megesett mar veled, hogy a...

Megesett mar veled, hogy a gyakorin valaki kommentjet veletlenul lehuztad, pedig fel akartad ertekelni vagy forditva? Mindig ertekelitek a tobbi valaszolot? Szerettek buntetni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 13:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult, ilyenkor elnézést kértem, mivel korrigálni nem lehet.
2023. nov. 15. 14:22
 12/29 A kérdező kommentje:
Kitol, magadtol?
2023. nov. 15. 14:33
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Nem. büntetni és büntetve lenni SZÍV
2023. nov. 15. 14:58
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Aha, már néhányszor félreszavaztam véletlenül, nagy ritkán. Értékelni néha nem szoktam azonnal, mert ha írok egy jót és jön egy csomó sötét és leszavaz, akkor nem akarom hogy pont az én kis hasznos infóm árválkodjon csak 0-val, én meg mindenkit felszavazok. És akkor utána inkább lefelé szavazhatom én is ami nem is jó. Ha meg már eleve felszavaztam mindent, akkor jönnek a leszavazók és aránytalan lesz a dolog. De ezt csak ott csinálom ahol azt gondolom hogy tök hasznosat írok de esetleg majd valakiknek nem tetszik és nulla lenne, pedig hasznos.
2023. nov. 15. 15:23
 15/29 A kérdező kommentje:
14 Jaja, en is kivarok mar, mert en is ugyanebbe a csapdaba estem korabban. Felszavaztam mindenkit, engem meg le... ami azert is furcsa, mert kb ugyanazt irtam, mint ok.
2023. nov. 15. 15:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul néha, hogy zöld helyett pirosat nyomok véletlenül. Ilyenkor vagy privátban vagy a kérdés alatt írok egy bocsit neki. Van aki reagál rá és megköszöni, van aki semmit sem reagál. Olyan is volt már, hogy valaki bődületes nagy marhaságára véletlenül zöldet nyomtam. Azzal nem tudok mit kezdeni, nem tudom visszavonni, azt buktam, benéztem, én voltam a hülye, miért nem figyeltem jobban. Legfeljebb kiírim kommentben, hogy ezért meg azért marhaság, amit ír, reflektálok a hozzászólására. Általában 90-95%-ban zöldet adok és csak nagyon indokolt esetben pirosat. A pirosat nem szórom, mint a konfettit, ha nem értek vele egyet, inkább nem értékelem. Csak akkor pirosozok, ha valaki szándékosan gonosz vagy rossz szándékú, provokál vagy kötekedik, gyűlölködik és ömlik a szájából az aljasság.

Nem mindig értékelem a válaszokat, de többségében igen, úgy kb. 70%-ban. És csak néha-néha esik be egy-egy piros, a többség inkább zöld vagy kihagyom az értékelést.

Büntetés? Ha nem értek vele egyet, attól még nem büntetek ha lepontoz. Lehet más a véleménye. Akkor fordul elő a büntetés, ha szemmel láthatóan jön egy ilyen másfél-két pipás, végignyom mindenkit az oldalon pirossal és ettől elönti a boldogság és a jóérzés. Na akkor őket meg szoktam ajándékozni egy pirossal cserébe, ha nemcsak végignyomnak pirossal mindenkit, hanem írnak mellé valami marhaságot is.

2023. nov. 15. 15:32
 17/29 A kérdező kommentje:
Jo latni, hogy azert a legtobben nem elmebeteg buntetesmaniasok. :) Es sok a tolerans ember. Sajna ez csak a gyakori kozonsege, a valo eletben mast tapasztalok...
2023. nov. 15. 15:35
 18/29 anonim ***** válasza:

#3:

És nem gondolod, hogy ez a "megbosszulás" mennyire gyerekes viselkedés?

2023. nov. 15. 16:00
 19/29 anonim ***** válasza:
#12 Nem, attól, akit lepontoztam. Újabb kommentben elnézést kértem.
2023. nov. 15. 17:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Talán hasznos változtatás lenne a Gyakorinak, ha nem lenne lepontozás, csak felpontozás opció. Ha valaki jó választ ír egy kérdésre, akkor a válasz lista elejére kerülne a felpontozás révén, mint a quora.com-nál meg még pár helyen. A nem releváns válaszok hátrakerülnének. Így talán a piroskezes bosszúhadjáratok véget érnének, bár nem lenne igazából fórumszerű, mint most, mert kevésbé lehetne egymás válaszaira reagálni (a felpontozás miatt megváltozna a sorrend).
2023. nov. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!