Hogy neveznéd azokat akik beszólnak a külsődért?
Figyelt kérdés
Intoleráns?2023. dec. 29. 05:36
1/14 anonim válasza:
Sosem gondolkoztam még ezen,de leginkább bunkónak.L
2/14 anonim válasza:
És mi van, ha beszólnak? Szerintem nemcsak velük van a baj, hanem veled is, ahogyan lereagálod és hozzáálsz az egészhez. Ha simán elengednéd a füled mellett, akkor sok kellemetlenségtől megóvnád magad. De hát, te tudod, vagy sem.
5/14 anonim válasza:
#2: és mi van, ha a Kérdezőnek véleménye van az ilyen emberekről?
Vagy Te miért nem engeded el a kérdést?
Sok felesleges válaszolgatástól megóvnád magad, de hát Te tudod...
7/14 anonim válasza:
"és mi van, ha a Kérdezőnek véleménye van az ilyen emberekről?"
Ahol nincs probléma oda miért kell generálni egyet? 🤦🙄
Miért kell, hogy felfigyeljen az ilyen semmitmondó emberek véleményére? Ami rám nem vonatkozik, azzal miért foglalkozzam? Egyesek miért nehezítik meg direkt a saját életüket?
A viselkedésed, ahogy görcsösen próbálsz engem utánozni rém nevetséges, és gyerekes. Látom, semmi egyediség nincs benned.
9/14 anonim válasza:
Szánalmas idiótáknak hívom az ilyeneket. Sajnos sok van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!