Mennyire jellemző hogy beszólnak a külsődért, pl a hajad miatt, vagy hasonló az utcán?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 00:15
1/9 anonim válasza:
soha nem szóltak be, bár én nem is öltözök feltűnően
2/9 anonim válasza:
Kb. le se sz.rja senki hogy' nezel ki, kiveve a falusi venasszonyokat, akiket viszont neked kell nagy ivben lesz.rni.
4/9 anonim válasza:
Soha nem fordult elő, nem vagyok punk, emo stb. velük talán előfordulhat.
5/9 anonim válasza:
életembe egyszer szóltak be külső miatt, 2-3 éve mikor nagyon hanyag voltam magamra, főleg arc terén
különösebben nem érdekel, vállat vontam majd mentem tovább
azóta semmi, bár azóta jobban is nézek ki
6/9 anonim válasza:
Csatlakozok a "sosem szóltak még be emiatt" klubhoz, nekem sincs nagyon feltűnő stílusom, bár a hajam olyan mint egy szénakazal de ezen kívül normálisan nézek ki.
7/9 anonim válasza:
Kaptam már megjegyzést,de más miatt és nem spontán az utcán.
8/9 Metionin válasza:
Jelenlegi lakhelyemen max catcalling van vagy néha idősek keresztet vetnek, ha felszállok a villamosra. Amúgy senkit nem izgat. Szülőhelyemen és közelében még a mamát is felhívták a nyárikonyhából ha mentem az utcán, hogy nézzen meg :D
9/9 anonim válasza:
Hú, ez a catcalling felénk is nagyon pörög.. főleg, amikor a társasházunkat, illetve az egyetemet újították fel. Volt olyan időszak, amikor nem tudtam kikerülni egy 3. építkezést/felújítást sem. Azokban a hónapokban szó szerint nem telt el úgy nap, hogy ne büfögött volna valaki felém valamit.
Pedig teljesen átlagos kinézetem, öltözködésem van, sminkem sem nagy szám, a hajam sem :D
Viszont ettől eltekintve, szerencsére, eddig utcán még nem szóltak be, és azért eléggé remélem, ez így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!