Van e itt olyan csinos, szép nő,aki nem szereti ha oltogatjak,beszólnak neki, ha kell kiabál, agressziv, hamar ideges lesz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 16:03
2/8 anonim válasza:
Gondolom senki sem szereti ha oltogatják. A heves vérmérséklet, agresszió pedig gyenge jellemre utal.
3/8 Pillér2 válasza:
Oh mar reg nem hagyom magam. 26/N
4/8 anonim válasza:
Én szeretem, mert akkor hamar kiderül hogy nárcisztikus gyanús, és akkor kihúzom a listáról.
5/8 anonim válasza:
Mekkora divat lett mindenkire és mindenre a nárcisztikus szót rávágni.
6/8 anonim válasza:
Nem mindenre te kis gyengeelméjű. Pl rád inkább ez illik. Hiába hisztizel, nárcisztikusok léteznek, és egyszerűbb leírni ezzel a szóval mint az összes dolgot leírni amit művelnek, de nézz utána mi az. Lehet hogy te csak simán gyengeelméjű vagy nem kell félned, nem mindenki nárci.
7/8 anonim válasza:
Neked mi a fene bajod van, ember?
8/8 anonim válasza:
Én bírom az ilyen vadmacska típusú csajokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!