Csinos és ápolt lányok!Mennyi pénzért vállalnátok sima fotózást?
Egy teljes napot vesz igénybe.
Nem keresik senkit, nem lehet nálam jelentkezni, szimplán az igények érdekelnek.
A képeket reklámokban használnák fel, tehát egy stock jellege lenne.
Bármennyire is szeretnéd, érdeklődsz, ez az oldal nem hirdetésre való.
De meg a saját írásod sem tudod értelmezni kérdező.
Go innen.
Ez elsősorban attól függene, hogy ki csinálná a képeket és milyen céllal.
Két ilyen fotózásom volt, mindkét fotóst ismertem valahonnan, így tudtam, hogy megbízható emberek, másrészt mindkét esetben nagyon tetszett a fotózás témája és célja, így belementem mindkettő ajánlatba. Mindkettő alkalommal 250 eurót kaptam.
Ilyen stock fotózásba nem mennék bele.
Nemigazán látom nekem hol érné meg.
Mármint.. gyanítom valami kezdő fotósról vagy fotóstúdióról lenne szó, hiszen a jól menőknél a fotóalany fizet, hgoy lefényképezhessék és a képe megy a stockba is.
Szóval fizetnének valamennyit a képeimért. 10-20ezer? 100-200 ezer? Őszintén, utóbbi esetben elgondolkodnék rajta, de elég irreális egy ilyen fotózásért ennyit fizetni.
Nekem nem érdekem, hogy a fotósnak meglegyen.
Anno jegyesfotózásra egy kezdő fotós talát lmeg minekt, ott meg volt a fair üzlet. Ő felhasználhatja a képeinket reklámra, mi meg ingyen letudjuk a jegyesfotózást. De pénzért? nem tudom, pénzért nem mennék bele. Reális összegért biztos nem. Egyszerűen azért, mer tpénzem az van, tehát fölösleges utánamennem.
Bármennyire is szeretnéd, érdeklődsz, ez az oldal nem hirdetésre való."
Meg nem is arra, hogy marhaságot írj.
Tanulj meg szöveget értelmezni.
A többieknek köszönöm a válaszokat.
Te tudatlan kérdező.
Még a saját kérdésedet sem tudod értelmezni.
Ilyen ír a szövegértésről…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!