Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért éreznek arra késztetést...

Miért éreznek arra késztetést a párok, hogy kirakják a Facebookra, hogy ők gyereket várnak, illetve a gyerekszobát már mutogatják a külvilágnak, amikor még meg sincs a gyerek, plusz még a terhes hasát fotózgatja. Ez nem idegesítő?

Figyelt kérdés

2023. dec. 24. 09:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%

Azért tesznek ki nyaralást , pénzzel kapcsolatos posztokat , gyereket , jó pasi partnert - jó csaj barátnőt stb

Az egész arra megy ki hogy aki csóró , egyedülálló azok irigykedjenek és mergesenek legyenek mások örömére!

2023. dec. 25. 09:27
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
A csórók, egyedülállóak amúgy is csak irigykedni tudnak, semmi mást, ha rajtuk múlna teljesen megállna a világ.
2023. dec. 25. 09:48
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Ez az egyetlen dolog az életükben, amit fel tudnak mutatni.
2023. dec. 25. 10:48
 24/27 anonim ***** válasza:
47%
Mert bolondok.
2023. dec. 25. 11:48
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csóró, és irigy sem ezekre magamutogató emberekre. Sok férjes asszonnyal voltam
2023. dec. 25. 12:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan idegesito mint azok akik maguk helyett masokkal foglalkoznak
2023. dec. 25. 18:42
 27/27 anonim ***** válasza:
33%
Én mindig kikövetem azt, aki elkezd terhes meg gyerekes fotókat tölteni fel. Biztos van, akit ez érdekel, mert ő maga is gyerekmániás és érdekli ez a téma. Engem nem, szóval nem követek ilyeneket, akkor sem, ha előtte bírtam az illetőt. Egyik oldalról meg tudom érteni, hogy feltöltol ezeket, mert nekik akörül forog az életük akkor, de én nem vagyok az a típus, aki ezeket likeolgatja, szívecskézi, gratulálgat. Amikor valaki kiteszi, hogy lediplomázott vagy díjat nyert valahol, az sokkal elismerésre méltóbb dolog számomra, mint amikor valaki egy pozitív terhességi teszttel villog az Instán... Majd ha a gyereke diplomás lesz, akkor posztolgasson róla, teherbe esni nem nagy dolog, felnevelni normálisan annál inkább.
2023. dec. 26. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!