Miért éreznek arra késztetést a párok, hogy kirakják a Facebookra, hogy ők gyereket várnak, illetve a gyerekszobát már mutogatják a külvilágnak, amikor még meg sincs a gyerek, plusz még a terhes hasát fotózgatja. Ez nem idegesítő?
A sok csok-os bruttósított képet én se kedvelem, de tömve velük a face. Aztán, ha a kis csimóta megszületik, azt is egyből fotózzák, és megy ki ezer kép róluk.
Nagy fokú feltűnési viszketegség, és kivagyiság, hogy bizony nekik is minden megy. Értelmesebb emberek ilyen privát dolgokat nem posztolnak (gyerek szoba, terhes has, újszülött/cseperedő/tini bamba fejű kölke, bikinis nyaralós képek, ezt hallgatom zenék, tök ciki idézetek, boldog névnapot kiírások, stb). Ők kifelé élnek. Minél kisebb porszemnek érzik magukat, annál több képet tesznek ki, és várják a sok visszaigazolást, hogy mennyire menők.
Akinek normális önértékelése van, azt kb semmit sem posztol, sőt face is csak kapcsolattartás miatt van, nem publikus fényképalbumként.
Eszembe se jutott facebookra kitenni a kismedencém tartalmát. A mai napig nem posztolok a gyerekről, mert nem bazári majom. Felnőttként megköszöni majd, hogy nem csináltam bolondot belőle.
Csak annak örülök, hogy 35 éve nem volt face, mert anyám amilyen hülye, még a nunis képeimet is kipakolta volna.
Én azt nem értem hogy minek vagy fent facebookon ha nem akarsz más életéről bármit is látni?
Ezeknek az oldalaknak az a lényege hogy megosszad az életedet aminek része a gyerek is.
„Jolvan agybajnokok”
Miért vagy bunkó? Kötelező agyvérzést kapni másnak a posztjai miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!