Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért éreznek arra késztetést...

Miért éreznek arra késztetést a párok, hogy kirakják a Facebookra, hogy ők gyereket várnak, illetve a gyerekszobát már mutogatják a külvilágnak, amikor még meg sincs a gyerek, plusz még a terhes hasát fotózgatja. Ez nem idegesítő?

Figyelt kérdés

2023. dec. 24. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%
Azért, hogy mutassák, hogy a biológia működik náluk, ráadásul a pártpolitikai elvárást is sikeresen teljesítik a CSOK-, és tsi. reményében, valamint a társadalom további szánalmát/támogatását is jelzik, hogy elvárják, hogy a többi ember is ajvékoljon a "nagy":):) teljesítményükre, és persze, hogy támogassa mindenki őket.
2023. dec. 24. 12:35
 12/27 anonim ***** válasza:
63%

A sok csok-os bruttósított képet én se kedvelem, de tömve velük a face. Aztán, ha a kis csimóta megszületik, azt is egyből fotózzák, és megy ki ezer kép róluk.

Nagy fokú feltűnési viszketegség, és kivagyiság, hogy bizony nekik is minden megy. Értelmesebb emberek ilyen privát dolgokat nem posztolnak (gyerek szoba, terhes has, újszülött/cseperedő/tini bamba fejű kölke, bikinis nyaralós képek, ezt hallgatom zenék, tök ciki idézetek, boldog névnapot kiírások, stb). Ők kifelé élnek. Minél kisebb porszemnek érzik magukat, annál több képet tesznek ki, és várják a sok visszaigazolást, hogy mennyire menők.

Akinek normális önértékelése van, azt kb semmit sem posztol, sőt face is csak kapcsolattartás miatt van, nem publikus fényképalbumként.

2023. dec. 24. 13:02
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Eszembe se jutott facebookra kitenni a kismedencém tartalmát. A mai napig nem posztolok a gyerekről, mert nem bazári majom. Felnőttként megköszöni majd, hogy nem csináltam bolondot belőle.

Csak annak örülök, hogy 35 éve nem volt face, mert anyám amilyen hülye, még a nunis képeimet is kipakolta volna.

2023. dec. 24. 13:49
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

Én azt nem értem hogy minek vagy fent facebookon ha nem akarsz más életéről bármit is látni?

Ezeknek az oldalaknak az a lényege hogy megosszad az életedet aminek része a gyerek is.

2023. dec. 24. 14:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
#14 tudod miért vagyok fent? Mert a 21. Században az óvónők nem hajlandóak máshol kommunikálni. Azé'.
2023. dec. 24. 15:14
 16/27 anonim ***** válasza:
25%
Én eleve a gyerekeket utálom, betiltanám a terhességet.
2023. dec. 24. 15:28
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
#15 Nekem kb azért van fbm mert van akinek ott tudok írni, de csak a messenger van letöltve szval ha csak erre kell is el tudod kerülni. De ha csoport van akkor se fog senki sem pisztolyt a fejedhez hogy lapozgassad a főoldalt ahhol ezek a posztok megjelenhetnek.
2023. dec. 24. 15:41
 18/27 anonim ***** válasza:
A saját életemmel foglalkozom, nem az ismerősök Facebook-szokásaival. Ha tetszik más képe, like-olom, ha érdektelen, akkor meg nem. Én évente párszor rakok ki, amik különösen jól sikerültek/számomra fontos eseményen készültek. Betegnek tartom, ha téged ennyire felbosszant a terhesség, vagy bármilyen poszt, ami téged nem érdekel. Mindenki azt rak ki, amit gondol, és megosztandónak tart, egyedül kb. a meztelen/alulöltözött gyerekképekkel szemben van ellenérzésem (nagyon ritkán látok ilyet), de azon nem akadok fönt, hogy mondjuk vki szinte naponta posztol, ő dolga, én meg tovább tudok görgetni, ha uncsi.
2023. dec. 25. 00:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem muszaly ahhoz fbn logni, lehet csak a messengert is hasznalni de sztem hulyeseg ilyenen rinyalni. Kikoveted aki zavar azt csa
2023. dec. 25. 07:05
 20/27 anonim ***** válasza:

„Jolvan agybajnokok”

Miért vagy bunkó? Kötelező agyvérzést kapni másnak a posztjai miatt?

2023. dec. 25. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!