Miért éreznek arra késztetést a párok, hogy kirakják a Facebookra, hogy ők gyereket várnak, illetve a gyerekszobát már mutogatják a külvilágnak, amikor még meg sincs a gyerek, plusz még a terhes hasát fotózgatja. Ez nem idegesítő?
Neked miért idegesítő? Nő vagy,vagy férfi?
Én nő vagyok és terhes, ki raktuk facebookra az 5.hónapban hogy kislányt várunk.Külföldön élünk, így az egész rokonság, közeli ismerősök tudtak értesülni a hírről. Meg egyszerüen büszkeség az, hogy az embernek összejött a családalapítás hosszú idők után.Én azt is posztoltam hogy épitkezünk.És? Vannak terhes fotóim de kifejezetten a hasamat nem fotóztam. Ha nő vagy ez nyilván téged azért zavar mert ezt te nem teheted meg.Nem fotogén a gyereked szobája, te sem vagy fotogén , zavar hogy másnak milyen szépen bevan rendezve a babaszoba, meg akkor az is hogy szuperül néz ki terhesen is az illető.De mondd meg te, hogy téged ez miért zavar?
Semmi probléma.Nyilván nincs se párod se gyereked. Nem gond ha utálsz.
Kellemes karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!