Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni bazi idegesítő...

Mit lehet tenni bazi idegesítő főnökkel?

Figyelt kérdés

Ő egésznap körbe körbe mászkál az irodában.

Alig dolgozik.

Csak kávézik meg bagózik egésznap.

Én egésznap a gép előtt ülök, nem tartok szüneteket és nem cigizek erre tegnap idejön megnézni a heti tervezetemet és megkérdezi,hogy “csak ennyit csináltál ma?”

Úgy,hogy a sz*ros gép előtt ülök folyamatosan.

Úgy érzem,hogy folytok feladatokat akaszt a nyakamba.

Aki előttem itt dolgozott ő ezt nem hagyta mert 35 éve itt dolgozott és volt tekintélye.

Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani.

Nincs olyan pillanat,hogy azt mondjam “huh de jó…végeztem a munkával”.

Mikor az elődöm betanított akkor hó végén alig volt munkánk mert végeztünk mindennel amit elkellett végezni és már kezdtük a következő hónapot.

Most meg folyamat szakad rám minden sz*r és amikor azt mondom,hogy ennyi munkát nem lehet elvégezni időre akkor azt mondja,hogy dolgoznom kell az időbeosztásomon.

Úgy,hogy ő jobbra balra kávézgat meg dumálgat egésznap.

Folyton lelkiterrorban érzem magam. Ha kérdezek valami egyszerű dolgot akkor elkezdi Ádámtól és Évától magyarázni a történelmet és kiselőadást tart,hogy mennyire nem tudok semmit.

Ezért inkább nem kérdezek sokszor de akkor meg hibázok.

Folyamat gyomorgörcsöm van miatta.

Ez normális dolog szerintetek a munkahelyen?

Mindenkivel ez van?

26/N

2023. nov. 22. 10:05
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

Meg sokszor szivat is.

Pl volt olyan,hogy azt mondta egy adott illetőtől kapok segítséget meg információt a feladatomhoz.

Odamentem hozzá és ő azt mondta,hogy menjek vissza a főnökömtől kapok segítséget.

Visszamentem hozzá aztán ott röhögött,hogy tényleg elmentem a másik kollégához.

Hogy ennyit nem tudok:

Ez mobbing?

2023. nov. 22. 10:07
 2/31 anonim ***** válasza:
16%

"Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani"

Ez a te hibád. Tapasztalatlan és gyenge vagy.

2023. nov. 22. 10:21
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Arra rá kell érezni, hogy mennyire kell/illik/lehet/szokás kérdezni. Van olyan munkahely, ahol tényleg szeretik, ha mindent megkérdezel, mert az az érdeklődés és az igényességre törekvés jelének tartják (hiszen ennyire fontos neked, hogy jól, az elvárásoknak megfelelően csináld), máshol meg találd fel magad, oldd meg valahogy, ne kérdezgess másokat.

És az a vicc, hogy mindegyik munkahelyen azt érzik természetesnek, ahogyan náluk van. :-)))

Szóval erre rá kell érezni és idomulni kell hozzá. A hülye főnök ellen nincs orvosság, csak annyi, hogy nem kell mellre szívni a hülyeségeit. Sajnos alig van olyan munkahely Magyarországon, ahol a főnök valóban normálisan irányítaná a dolgokat.

2023. nov. 22. 10:22
 4/31 A kérdező kommentje:

Igen ezt értem csak az a bajom,hogy egyszer azt mondja inkább kérdezzek mint hibázzak de aztán ha meg kérdezek akkor úgy érzem magam mintha már tudnom kellene és úgy reagál mintha azt kérdeztem volna meg,hogy milyen színű az ég.

Szóval tök triviális…

Elkezdi elveszíteni a türelmét amitől bepánikolok mert elkezd velem mérgesen beszélni.

Sokan nem kedvelik cégen belül mert szerintem érzik ezt a megjátszást.

Nagy vigyorogva megy oda másokhoz de néha meg rám akkor is mérges ha elmegyek nyomtatni a nyomtatónál ami az asztala mellett van.

Így rámförmed,hogy mit nyomtatgatok én.

2023. nov. 22. 10:30
 5/31 A kérdező kommentje:

Meg néha olyanokat mond,hogy a nők milyen egyszerűek meg,hogy a mappában előre tette be a listát de,hogy inkább elmondja mert a nők mindig logikátlanul csinálnak mindent és hátra teszik.

Meg ilyenek..

60 éves amúgy egy válással a háta mögött.

Tiszta rémálom…

2023. nov. 22. 10:32
 6/31 anonim ***** válasza:

"egyszer azt mondja inkább kérdezzek mint hibázzak de aztán ha meg kérdezek akkor úgy érzem magam mintha már tudnom kellene és úgy reagál mintha azt kérdeztem volna meg,hogy milyen színű az ég"

Igen, ez is jellemző. Tehát nem azzal kell foglalkozni, hogy szóban mit mond, hanem, hogy a viselkedésével mit vár el tőled.

Én inkább nem kérdeznék.

Nálunk a hasonló üres maszlag az volt, hogy "szóljál, ha nem győzöd a munkádat és elúszol velük". Ha szólsz, akkor megmondják, hogy más még többet teljesít, veled van a baj. Namost ezért minek szóljon az ember?

2023. nov. 22. 10:35
 7/31 A kérdező kommentje:

De ha meg nem kérdezek és elrontom akkor meg mérges rám.

Néz ilyen meredt szemekkel és teljesen agresszív lesz…

Miért kell nekem sakkoznom ezzel..?

2023. nov. 22. 10:39
 8/31 anonim ***** válasza:

“ Sajnos alig van olyan munkahely Magyarországon, ahol a főnök valóban normálisan irányítaná a dolgokat.”

Hát nem tudom, nekem eddig 2 munkahelyem volt és mindkét helyen szuper volt a főnök. Kedves, rugalmas, segítőkész, tisztelettudó. Csak a külföldi munkahelyemen volt szar flegma arrogáns főnököm, onnan 2 hónap után el is jöttem. Én biztos nem dolgoznék olyan helyen, ahol nem érzem jól magam.

2023. nov. 22. 10:55
 9/31 A kérdező kommentje:

Utolsó..:

Külföldön dolgozom irodában.

2023. nov. 22. 10:58
 10/31 anonim ***** válasza:
Melyik országban? Nekem a németeknél volt ilyen rossz tapasztalatom, szintén irodában, de nem is kerestem ott másik munkahelyet, mert volt egy olyan érzésem, hogy alapból a német munkamorál ilyen szar és ezzel máshol is problémám lenne…
2023. nov. 22. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!