Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni bazi idegesítő...

Mit lehet tenni bazi idegesítő főnökkel?

Figyelt kérdés

Ő egésznap körbe körbe mászkál az irodában.

Alig dolgozik.

Csak kávézik meg bagózik egésznap.

Én egésznap a gép előtt ülök, nem tartok szüneteket és nem cigizek erre tegnap idejön megnézni a heti tervezetemet és megkérdezi,hogy “csak ennyit csináltál ma?”

Úgy,hogy a sz*ros gép előtt ülök folyamatosan.

Úgy érzem,hogy folytok feladatokat akaszt a nyakamba.

Aki előttem itt dolgozott ő ezt nem hagyta mert 35 éve itt dolgozott és volt tekintélye.

Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani.

Nincs olyan pillanat,hogy azt mondjam “huh de jó…végeztem a munkával”.

Mikor az elődöm betanított akkor hó végén alig volt munkánk mert végeztünk mindennel amit elkellett végezni és már kezdtük a következő hónapot.

Most meg folyamat szakad rám minden sz*r és amikor azt mondom,hogy ennyi munkát nem lehet elvégezni időre akkor azt mondja,hogy dolgoznom kell az időbeosztásomon.

Úgy,hogy ő jobbra balra kávézgat meg dumálgat egésznap.

Folyton lelkiterrorban érzem magam. Ha kérdezek valami egyszerű dolgot akkor elkezdi Ádámtól és Évától magyarázni a történelmet és kiselőadást tart,hogy mennyire nem tudok semmit.

Ezért inkább nem kérdezek sokszor de akkor meg hibázok.

Folyamat gyomorgörcsöm van miatta.

Ez normális dolog szerintetek a munkahelyen?

Mindenkivel ez van?

26/N

2023. nov. 22. 10:05
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
62%
#27 nem jövünk össze mert én is nő vagyok xd
2023. nov. 22. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!