Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni bazi idegesítő...

Mit lehet tenni bazi idegesítő főnökkel?

Figyelt kérdés

Ő egésznap körbe körbe mászkál az irodában.

Alig dolgozik.

Csak kávézik meg bagózik egésznap.

Én egésznap a gép előtt ülök, nem tartok szüneteket és nem cigizek erre tegnap idejön megnézni a heti tervezetemet és megkérdezi,hogy “csak ennyit csináltál ma?”

Úgy,hogy a sz*ros gép előtt ülök folyamatosan.

Úgy érzem,hogy folytok feladatokat akaszt a nyakamba.

Aki előttem itt dolgozott ő ezt nem hagyta mert 35 éve itt dolgozott és volt tekintélye.

Erre idejöttem én és rám meg mindent lehet zúdítani.

Nincs olyan pillanat,hogy azt mondjam “huh de jó…végeztem a munkával”.

Mikor az elődöm betanított akkor hó végén alig volt munkánk mert végeztünk mindennel amit elkellett végezni és már kezdtük a következő hónapot.

Most meg folyamat szakad rám minden sz*r és amikor azt mondom,hogy ennyi munkát nem lehet elvégezni időre akkor azt mondja,hogy dolgoznom kell az időbeosztásomon.

Úgy,hogy ő jobbra balra kávézgat meg dumálgat egésznap.

Folyton lelkiterrorban érzem magam. Ha kérdezek valami egyszerű dolgot akkor elkezdi Ádámtól és Évától magyarázni a történelmet és kiselőadást tart,hogy mennyire nem tudok semmit.

Ezért inkább nem kérdezek sokszor de akkor meg hibázok.

Folyamat gyomorgörcsöm van miatta.

Ez normális dolog szerintetek a munkahelyen?

Mindenkivel ez van?

26/N

2023. nov. 22. 10:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Amúgy ja ez mobbing amiket írsz, engem is folyton megaláztak, passzív-agresszívan álltak hozzám, amit a német kollégáknak szabad volt, nekem nem, bizalmatlanok voltak pedig sosem adtam rá okot és sosem volt egy jó szavuk hozzám. Egész nap pörgés, stressz…szörnyű volt. Magyar munkahelyeken sosem tapasztaltam ilyet, mindig megbecsültek, tiszteltek.
2023. nov. 22. 11:11
 12/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rossz akkor váltani kell, ne terheld magad feleslegesen hülyékkel.
2023. nov. 22. 11:16
 13/31 A kérdező kommentje:

11-es úristen…ugyanezeket érzem én is.

Meg alig beszélnek velem és ez is zavar.

Nekem olyan furi mert én alapból csendes vagyok de ha valakin látom,hogy csendes vagy zárkózott akkor nyitok felé.

Itt meg nem.

Emiatt jobban bezárkózok.

Veled is volt ilyen?

2023. nov. 22. 11:22
 14/31 anonim ***** válasza:
#13 igen :D Pl. mikor először hívtak el ilyen csapatos programra, szinte hozzám se szóltak, pedig más helyeken mindig egyből bevontak a beszélgetésbe, érdeklődtek irántam. Nekem az lett a benyomásom (randik alapján is), hogy a németek arrogáns, nagyképű emberek, még a más dialektust beszélőket is lenézik, nemhogy a külföldieket…pedig te lehet 3-4 nyelven beszélsz, ő meg még angolul se tud, de akkor is lenéz :D Egyetlen egy kolléganőm volt, aki “felkarolt”, a többiek kb. le se szartak. Már nem is szerettem németül megszólalni, miután tudtam, mit gondolnak az akcentussal beszélőkről. Igazából nem is értettem, minek vettek fel a pozira, ha ilyen rasszisták. Ráadásul én német származású vagyok!
2023. nov. 22. 11:30
 15/31 A kérdező kommentje:

Néha mond olyanokat is,hogy “itt nálunk”.

Amikor megkérdezte végeztem-e valamivel és azt mondtam nagyjából igen és kiderült,hogy még sokmindent kell csinálni akkor azt mondta,hogy “Itt nálunk Németországban a nagyjából igen nem ezt jelenti. Magyarországon lehet de itt nem.”

Tök megalázva érzem magam.

2023. nov. 22. 11:31
 16/31 A kérdező kommentje:

14-es úristen én a Te életedet élem?

Ugyanezek érnek.

Egy nagy multinál dolgoztam tavaly pár hónapot és egyetlen lány beszélgetett velem angolul mert tudta,hogy szorongok a némettől még mert nem tökéletes.

Elhívott hegyet mászni meg ilyenek de a többiek le sem szartak.

Itt ennél a cégnél most hívogatnak ilyen tornázásra de gyűlölöm,hogy dialektben beszélnek ott és én azt nem értem.

Ha meg miattam kell “Hochdeutsch”-ban beszélni akkor úgyérzem magam mint az aki elrontja a bulit.

Sz*r az egész.

2023. nov. 22. 11:34
 17/31 anonim ***** válasza:
Hagyd ott őket a pcsába. Én most töltöm a felmondási időmet, de inkább ki is írattam magam betegszabira az utolsó pár napra, mert még külön szívattak is mióta felmondtam. Undorító népség, nekem hatalmas csalódás volt ez a kintlét, pedig egy kétdiplomás nő vagyok, nem ezt érdemelném. Tudtam egyből a kérdésedből, hogy te is a németeknél vagy xD Csak ezek ennyire arrogánsok.
2023. nov. 22. 11:38
 18/31 anonim ***** válasza:
Melyik városban vagy amúgy? Nagyon durva, hogy ugyanezt éled át.
2023. nov. 22. 11:39
 19/31 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy a betanítási rendszer itt is egy nagy nulla. Összevissza csaponganak meg kapkodnak a témákkal, de azt elvárják, hogy mindent egyből hibátlanul csinálj. Ha hibázol, megalázó kommenteket tesznek. Ha kérdezel, flegmán válaszolnak, pedig közben elvárják, hogy kérdezz😂A dicséret egy nem ismert fogalom náluk, egyszer nem hallottam, hogy “ügyes vagy” vagy ilyesmi, a magyaroknál viszont napi szinten. Szóval hiába keresek Magyarországon kevesebbet, akkor is 100x inkább dolgozok ott egy jó környezetben, mint itt állandó gyomorgörccsel.
2023. nov. 22. 12:01
 20/31 A kérdező kommentje:

Szóról szóra ugyanez minden!!!

Írhatok neked privátban?

2023. nov. 22. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!